Tragedie la Craiova: Un om a murit, iar alte trei persoane au fost rănite

Accident rutier grav la Craiova. Un om a murit şi alte trei au fost rănite, în urma impactului dintre două autotusime. Vinovat de tragedie este un şofer care a tăiat calea unui alt autoturism.

RomaniaTV.net
17 dec. 2011, 11:46
Tragedie la Craiova: Un om a murit, iar alte trei persoane au fost rănite

O femeie de 62 de ani a murit, iar alte trei persoane, între care doi copii, au fost grav rănite, după ce autoturismul Daewoo Matiz în care se aflau a fost izbit de un BMW, sâmbătă, la ieşirea din Craiova, impactul fiind atât de puternic încât una dintre victime a fost aruncată prin parbriz.

Cele două autoturisme erau la ieşire din Craiova, se deplasau în aceeaşi direcţie de mers. Autoturismul Matiz care circula pe Calea Bucureşti, pe banda întâi, a vrut să întoarcă pe celălalt sens şi a tăiat calea unui autoturism BMW care se deplasa în acelaşi sens, pe banda a doua.

Potrivit Mediafax, martorii spun că impactul a fost atât de puternic încât pasagerul din dreapta şoferului din Matiz, o femeie în vârstă de 62 de ani, a fost aruncată prin parbriz şi a murit pe loc. Soţul acesteia, aflat la volanul autoturismului, şi două fete, nepoatele celor doi, în vârstă de 11 şi 14 ani, au fost grav rănite în urma accidentului, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că şoferul Matiz-ului nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ„, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dolj, agentul Amelia Căprărin.