Tragedie la dentist, în Marsilia: Un septuagenar a luat ostatic medicul stomatolog şi l-a ucis

Publicat: Marţi, 19 Martie 2013 14:47 // Actualizat: Marţi, 19 Martie 2013 15:10 // Sursa: RTV.net

Un bărbat a luat ostatic un dentist într-un cabinet din Marsilia. Agresorul, în vârstă de 70 de ani, l-a ucis pe medic, după care a deschis focul asupra poliţiştilor prezenţi la faţa locului.

Atacul a avut loc într-un cabinet de stomatologie din Marsilia. Agresorul, un bărbat de 70 de ani, cunoscut ca având antecedente penale, l-a împuşcat mortal pe medicul stomatolog. 

Poliţiştii care se aflau la faţa locului nu au putut interveni la timp pentru a-l salva pe medic, dar au tras la rândul lor şi l-au ucis pe atacator, după ce acesta a deschis focul şi l-a ucis pe medic. 

Potrivit primelor informaţii, agresorul avea antecedente penale şi ar fi avut un diferend personal cu dentistul luat ostatic. Autorităţile au lansat o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate şi dacă, împreună cu medicul, ar fi fost luaţi ostatici şi alţi osta

Deocamdată nu au fost lămurite circumstanţele în care s-a produs tragedia.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 mar 21:30
...target="_blank" rel="dofollow">Daily Mail. Citeşte şi Tragedie la dentist, în Marsilia: Un septuagenar a luat ostatic medicul stomatolog şi l-a ucis În anul 2010, o parte din...
1
EUR
4.7834
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H