Tragedie la Drobeta Turnu Severin. Un tânăr de doar 20 de ani a murit după o noapte petrecută în club VIDEO

Alexandru locuia singur pentru că părinţii săi sunt plecaţi la muncă în străinătate. Noaptea trecută a fost în club cu mai mulţi prieteni, iar spre dimineaţă a plecat cu unul dintre ei acasă de unde voia să ia cev

RomaniaTV.net
10 iul. 2015, 06:41
Tragedie la Drobeta Turnu Severin. Un tânăr de doar 20 de ani a murit după o noapte petrecută în club VIDEO

Tânărul a urcat în apartament, iar prietenul său a rămas să-l aştepte jos. Numai că atunci când a văzut că nu mai vine a urcat după el. Când a deschis uşa la baie a încremenit, Băiatul zăcea pe jos, inert. Poliţia deschis o anchetă pentru a afla ce anume i-a provocat tânărului moartea, potrivit România TV.

Citeşte şi Copil de patru ani mort după ce părinţii au dat cu insecticid prin casă

Prietenul tânărului a sunat la 112 şi a chemat imediat o ambulanţă, însă medicii veniţi la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru Alexandru.

 

A fost găsit de echipajul nostru în stop cardio-respirator, a început resuscitarea. După aproape 50 de minute de resuscitare nu şi-a reluat funcţiile vitale şi a decedat. Un tânăr de 20 de ani, daca nu e ceva evident, este foarte greu de spus de ce a intrat în stopcardio respirator„, a declarat doctorul Radu Gandă, medic SJA Mehedinţi.

Analizele medicilor legişti vor stabili ce i-a provocat tânărului moartea. Părinţii săi sunt acum în drum spre casă, pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Citeşte şi Un fost concurent la Românii au Talent, MORT la 30 de ani. Declaraţii TERIBILE ale familiei