Tragedie la Hollywood. Cine e femeia împușcată de Alec Baldwin VIDEO

O tragedie a avut loc pe platourile de filmare, unde actorul Alec Baldwin, laureat al premiului Oscar, a împușcat din greșeală o femeie, director de imagine, în vârstă de 42 de ani.

22 oct. 2021, 13:06
Tragedie la Hollywood. Cine e femeia împușcată de Alec Baldwin VIDEO

O tragedie a lovit lumea filmului, după ce cunoscutul actor Alec Baldwin a descărcat o armă de foc din recuzită și a împușcat accidental o femeie în vârstă de 42 de ani, pe nume Halyna Hutchins.

Femeia era expert în cinematografie și director de imagine pe platourile din Santa Fe, New Mexico, unde aveau loc filmările pentru pelicula western Rust, ce-l are ca protagonist pe actorul Alec Baldwin.

Actorul Alex Baldwin a tras cu un pistol din recuzită care deși avea gloanțe oarbe și a nimerit-o fatal pe Halyna Hutchins și a rănit un bărbat pe nume Joel Souza.

Baldwin a fost văzut joi în lacrimi în timp ce stătea în fața biroului șerifului. Actorul a refuzat să comenteze

Hutchins a fost transportată cu elicopterul la Spitalul University of New Mexico, dar ulterior a fost declarat decesul.

Fanii îi aduc un omagiu expertei în cinematografie Halyna Hutchins, care a murit după ce Alec Baldwin a tras greșit cu o armă de recuzită pe platoul filmului său Rust.

Autoritățile din Sante Fe au fost chemate joi (21 octombrie) după-amiază la platoul Rust de la Bonanza Creek Ranch.

Șeriful a dezvăluit că două persoane au fost împușcate, inclusiv directorul de imagine Hutchins, în vârstă de 42 de ani. Hutchins a fost dusă la Spitalul Universitar din New Mexico cu elicopterul, unde a murit.

Moartea ei a fost confirmată de International Cinematographers Guild, Local 600, relatează News.sky.com.

Tragedie în lumea fimului. Halyna Hutchins postase imagini de pe platoul de filmare cu câteva zile înainte de accidentul fatal

O tragedie pe platourile de filmare. Regizorul Rust, Joul Souza, a fost și el rănit în urma împușcăturii accidentale și, conform poliției, este supus tratamentului la spitalul Christus St Vincent.

Fanii îi aduc un omagiu directorului de imagine și expertului în cinematografie Halyna Hutchins, care a murit după ce Alec Baldwin a tras greșit cu o armă de recuzită pe platoul de fimare.

Juan Rios, un purtător de cuvânt al șerifului, a declarat: „Această anchetă rămâne deschisă și activă. Nu au fost depuse acuzații în legătură cu acest incident. Martorii continuă să fie intervievați de detectivi”.

El a adăugat că detectivii investighează ce tip de proiectil a fost lansat.

Cu doar câtea zile înainte de moartea prematură, Halyna Hutchins, postase pe Instagram o fotografie de pe platourile de filmare de la pelicula Rust.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Halyna Hutchins (@halynahutchins)