TRAGEDIE la malul mării. Doi turişti s-au înecat la Olimp. Unul era angajat la Concordia Chiajna

Doi turişti şi-au încheiat în mod tragic vacanţa petrecută pe litoral. Aceştia au fost găsiţi înecaţi la Neptun duminică dimineaţă, după ce au intrat în apă deşi valurile erau foarte mari. Unul dintre cei doi era, potrivit România TV, masor la clubul de fotbal Concordia Chiajna.

RomaniaTV.net
21 iul. 2013, 07:54

Doi bărbaţi au fost găsiţi înecaţi în apele Mării Negre, la Neptun, duminică dimineaţă. Trupurile celor doi au fost văzute de turişti, care au alertat salvamarii, însă operaţiunea de recuperare a fost îngreunată de valurile mari şi de curenţii puternici. Căutarea celor doi a durat mai bine de o oră.

CITEŞTE ŞI: TRAGEDIE la malul mării. Vezi ce au găsit turiştii pe plaja din Costineşti

Odată aduşi la mal, cei doi turişti au fost resuscitaţi vreme de zeci de minute, însă manevrele nu au avut niciun rezultat.

Cei doi bărbaţi erau fraţi şi erau din Slobozia. Potrivit poliţiştilor constănţeni, duminică dimineaţă, în jurul orei 06.00, trei fraţi din Slobozia, cu vârste cuprinse între 35 şi 45 de ani, aflaţi în staţiunea Olimp, au mers să facă o baie, deşi marea era agitată, şi numai unul dintre ei a mai ieşit la mal şi apoi a alertat salvamarii.

Trupurile lor au fost transportate la morga din Mangalia pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Pe litoral sunt valuri foarte mari duminică dimineaţă, iar salvamarii au arborat steagul roşu, care interzice turiştilor să intre în apă, mai ales că se înregistrează şi prezenţa unor curenţi puternici şi periculoşi.

Unul dintre bărbaţii decedaţi era masor la clubul de fotbal Concordia Chiajna, informaţia fiind confirmată de Mircea Mina, primarul localităţii Chiajna. „A fost învoit să plece două-trei zile la mare, a plecat cu familia şi s-a întâmplat această tragedie. Era un băiat senzaţional, lucra aici de trei ani şi a făcut mult bine oamenilor”, a declarat Mircea Mina, la România TV.