Tragedie la Tulcea: Doi soţi au fost găsiţi morţi în baie. S-au intoxicat cu gaze

Cei doi soţi au murit, deoarece s-au intoxicat cu gaze. În baie aveau montată o centrală improvizată cu butelie, care a lăsat încăperea fără oxigen.

RomaniaTV.net
23 dec. 2011, 07:23
Tragedie la Tulcea: Doi soţi au fost găsiţi morţi în baie. S-au intoxicat cu gaze

După ce a terminat pregătirile pentru Crăciun, femeia a mers să se spele. A murit în cadă, iar soţul a căzut lângă ea, încercând să o salveze.

Tragedia a fost descoperită de nepotul celor doi, în vârstă de 13 ani. Copilul a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Când au sosit medicii, bărbatul încă mai avea puls, dar nu a mai putut fi salvat.

„Doi bătrâni, o femeie de 61 de ani, care era în cadă deja decedată, iar bătrânul de 62 de ani era tot în baie, căzut, şi în stop cardio respirator. În cazul bătrânului s-au aplicat manevrele de resuscitare fără rezultat”, a declarat Dumitru Vâlcu, medicul de pe ambulanţă.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a efectuat cercetarea la faţa locului urmând ca în data de 23.12 să fie efectuată necropsia pentru a se stabili cauza decesului”, a precizat Iulian Hoţog, IPJ Tulcea.

Vecini spun că nu este prima dată când centrala creează probleme. În urmă cu un an şi fiica celor două victime s-a intoxicat cu monoxid dar a scăpat cu viaţă.