Tragedie la un raliu în Italia! Doi piloţi au ars de vii în maşină FOTO&VIDEO

Doi piloţi italieni de raliu şi-au găsit sfârşitul chiar pe pistă, în timpul celei de-a 47-a ediţii a Raliului Citta di Lucca. Pilotul Valerio Catelani (37 de ani) şi copilotul Daniela Bertoneri (34), care îi era şi parteneră de viaţă, au murit arşi de vii în maşina Peugeot 207 S2000, cu care concurau. Ironia face ca sâmbătă seară Valerio să fi afirmat că nu avea încă foarte mare încredere în această maşină de concurs, cu care a mai "alergat" doar în câteva rânduri.

RomaniaTV.net
22 iul. 2012, 11:40

Valerio şi Daniela au plecat în cursă la ora 4.12 (ora Italiei), fără să ştie că este ultimul drum pe care îl mai fac. După numai două minute de la start şi 3,5 kilometri parcurşi, cei doi s-au răsturnat într-o curbă la stânga, în localitatea Brancoli, iar maşina a luat foc imediat. Cei doi nu au reuşit să iasă din automobil şi au ars de vii între fiarele contorsionate.

VEZI VIDEO cu maşina carbonizată

Cursa a fost suspendată în urma tragicului accident.

Valerio Catelani şi Daniela Bertoneri erau parteneri de raliu şi de viaţă de 10 ani. Nu erau piloţi profesionişti, dar formau un cuplu solid în maşină, iar raliurile erau pasiunea lor comună.

CITEŞTE ŞI: Un pilot şi copilotul său au decedat la un raliu din campionatul Belgiei