Tragedie pe circuit. Un motociclist de 14 ani a murit în cursă, momentul accidentului este absolut şocant VIDEO

Pilotul spaniol Hugo Millan, în vârstă de 14 ani, a decedat duminică în timpul unei curse rezervate tinerilor motociclişti pe circuitul Motorland Aragon de lângă Alcaniz (Spania), a anunţat Federaţia Internaţională de Motociclism (FIM).

25 iul. 2021, 20:25
Tragedie pe circuit. Un motociclist de 14 ani a murit în cursă, momentul accidentului este absolut şocant VIDEO

„După un accident grav în Cupa Europeană a Talentelor (European Talent Cup), pe circuitul Motorland Aragon, cu mare tristeţe anunţăm că tânărul motociclist Hugo Millan a murit”, a precizat FIM.

Millan a căzut de pe motocicleta sa cu 13 tururi înainte de final. Pilotul spaniol a încercat să se ridice imediat după cădere, dar nu a avut timp să iasă de pe pistă şi a fost lovit de o altă motocicletă.

Citeşte şi Accident înfiorător la MotoGP după o manevră imprudentă a unui motociclist. Valentino Rossi, la un pas de tragedie

Drapelul roşu a fost înălţat imediat, iar cursa a fost oprită. După ce a primit îngrijiri de urgenţă pe pistă, Millan a fost transferat la centrul medical al circuitului.

Lumea motociclismului a fost îndoliată şi anul trecut, când pilotul elveţian Jason Dupasquier, 19 ani, a suferit o căzătură mortală în timpul Marelui Premiu al Italiei la Moto3.

Citeşte şi Un pilot se căsătoreşte cu sora lui vitregă. Au ascuns relaţia 11 ani: „Am îngenuncheat în faţa ei”

„În ciuda eforturilor echipei medicale a circuitului şi a tuturor celor care au avut apoi grijă de pilotul elveţian, spitalul (n.r. – Careggi, din Florenţa, unde fusese transportat) a anunţat că Dupasquier a decedat din păcate, din cauza rănilor sale”, a precizat promotorul. Dupasquier, în vârstă de 19 ani, a căzut spre finalul calificărilor probei de Moto3 din cadrul Marelui Premiu al Italiei şi a părut să fie lovit de cel puţin o motocicletă


loading...