Tragedie pe o şosea din Mehedinţi. Trei oameni au murit într-un accident cumplit

O tragedie s-a petrecut joi seară, pe o şosea din Mehedinţi. Trei oameni au murit într-un accident cumplit, iar alţi patru au fost răniţi grav.

13 ian. 2022, 23:31
Tragedie pe o şosea din Mehedinţi. Trei oameni au murit într-un accident cumplit

Tragedie pe o şosea din Mehedinţi. Doi frați și soția unuia dintre ei au murit într-un accident rutier grav ce s-a petrecut joi seară, pe DN67 A.

Tragedie pe o şosea din Mehedinţi. Trei oameni au murit

Două maşini s-au ciocnit joi seară, în localitatea Cocorova din județul Mehedinți. La faţa locului, au intervenit o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD. De asemenea, la locul accidentului au fost direcționate și patru echipaje ale SAJ, potrivit Mediafax.

În urma impactului, trei oameni au murit pe loc. Potrivit ISU Mehedinți, patru persoane au primit primul ajutor de la echipajele SMURD și SAJ. Dintre cele patru, două erau conştiente la sosirea medicilor, iar alte două semiconştiente.

Potrivit Poliției, circulația în zonă s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ prin dirijare.

Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul cumplit.

Accidente în lanţ din cauza poleiului. Două fete au fost lovite de maşină într-o staţie de tramvai

Citeşte şi Imagini CUTREMURĂTOARE de la accidentul din Bucureşti. Poliţistul care a lovit copiii pe trecerea de pietoni a verificat starea uneia dintre fetiţe împingând-o cu piciorul VIDEO

Pericol pe șoselele acoperite de polei și zăpadă! Un accident grav a avut loc miercuri dimineață la Craiova, unde două tinere au fost lovite de mașină în timp ce așteptau în stația de tramvai.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, la intersecţia străzii Calea Severinului cu Bulevadul Dacia, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Craiova, ar fi accidentat două tinere de 22 şi 23 de ani, prima din Craiova şi cea de-a doua din Coţofenii din Faţă, care se aflau în staţia de refugiu pentru tramvai. În urma evenimentului rutier, cele două tinere fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cu toate acestea, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accident înfiorător în Bucureşti. Doi copii, loviţi de o maşină de Poliţie în misiune. O fetiţă nu a avut nicio şansă. UPDATE: reacţia premierului Ciucă