Tragedie pe şosea – Doi bărbaţi au murit, după impactul devastator de pe şosea

Doi bărbați au murit, vineri seara, într-un accident produs în orașul Năsăud. Un alt bărbat a fost rănit și a fost transportat la spital.

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 20:07
Tragedie pe şosea – Doi bărbaţi au murit, după impactul devastator de pe şosea

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, accidentul a avut loc în orașul Năsăud, la ieșirea spre Rebrișoara. În urma accidentului au rezultat trei victime.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat 3 victime dintre care două inconștiente, în stop cardiorespirator. Toate victimele erau în afara autovehiculelor implicate în accident. Din păcate, în urma aplicării protocolului de resuscitare, organismele celor doi bărbați găsiți inconștienți nu au răspuns manevrelor, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să le declare decesul la locul accidentului”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Bărbații care au murit au vârste de aproximativ 36, respectiv 50 de ani. Cea de-a treia victimă, un bărbat de 24 de ani, a fost transportată la spital de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

La locul accidentului au intervenit modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud, echipajul de terapie intensivă mobilă și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud.