Tragedie pentru doi tineri proaspăt căsătoriți. Ea a murit într-un accident înfiorător, iar el e în stare gravă. Tocmai se întorseseră din luna de miere

Poveste de dragoste încheiată trist pentru doi tineri de 31 și 33 de ani. Ea a sfârșit într-un accident de mașină, iar el se zbate să supraviețuiască. Tocmai se întorseseră din luna de miere.

10 sept. 2023, 14:54
Tragedie pentru doi tineri proaspăt căsătoriți. Ea a murit într-un accident înfiorător, iar el e în stare gravă. Tocmai se întorseseră din luna de miere

Graziella Parente, în vârstă de 31 de ani, și soțul ei, Francesco Piccolino, de 33 de ani, tocmai se căsătoriseră la finalul lunii iulie. Au avut o nuntă ca în povești și visau la o viață liniștită și plină de fericire împreună.

Sâmbătă, însă, drumurile lor s-au despărțit, după ce fata a murit într-un accident groaznic în Italia, iar el se zbate între viață și moarte.

Cei doi se plimbau cu motocicleta, iar la un moment dat un Fiat 500 a intrat în plin în ei. Graziella a murit pe loc, iar Francesco a fost dus în stare gravă la spital.

Cei doi erau pasionați de sportul pe două roți și mergeau adesea cu motocicleta. Ieri a fost, însă, ultima zi pentru ei împreună în această lume. La finalul lunii iulie, tinerii făcuseră nuntă, iar recent se întorseseră din luna de miere.

Formaţia Şuie Paparude, implicată într-un accident grav. Toţi membrii trupei au ajuns la spital

Trupa Şuie Paparude a fost implicată într-un accident rutier, anunţă România TV. Șuie Paparude se află la Timișoara cu ocazia unui concert care marchează deschiderea expozițiilor „Bright Cityscapes: Semnalizatoare – Designul nu este un Panou de Bord” și „Performing 89”. Evenimentul a avut loc joi, 7 septembrie, de la ora 19:30 în curtea Faber.

Ei se aflau într-o maşină condusă de o femeie, în momentul în care autoturismul a fost lovit în spate de o autoutilitară.

”Un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus o autoutilitară pe strada Simion Bărnuţiu iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 44 de ani. În urma impactului au rezultat trei victime, respectiv doi bărbaţi în vârstă de 43 de ani şi un bărbat în vârstă de 48 de ani, pasageri în autoturismul condus de femeia în vârstă de 44 de ani”, a transmis IPJ Timiş.

CITESTE SI: Cod roşu de intervenţie, accident cu 16 victime în Mureş. Carambol teribil şi în Prahova