VIDEO Formaţia Şuie Paparude, implicată într-un accident grav. Toţi membrii trupei au ajuns la spital UPDATE

Un nou eveniment rutier. Trupa Şuie Paparude a fost implicată într-un accident cu trei răniţi chiar înainte de susţinerea unui concert la Timişoara.

07 sept. 2023, 18:33
VIDEO Formaţia Şuie Paparude, implicată într-un accident grav. Toţi membrii trupei au ajuns la spital UPDATE

Trupa Şuie Paparude a fost implicată într-un accident rutier, anunţă România TV. Șuie Paparude se află la Timișoara cu ocazia unui concert care marchează deschiderea expozițiilor „Bright Cityscapes: Semnalizatoare – Designul nu este un Panou de Bord” și „Performing 89”. Evenimentul va avea loc joi 7 septembrie de la ora 19:30 în curtea Faber și are intrarea liberă.

Ei se aflau într-o maşină condusă de o femeie, în momentul în care autoturismul a fost lovit în spate de o autoutilitară.

”Un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus o autoutilitară pe strada Simion Bărnuţiu iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 44 de ani. În urma impactului au rezultat trei victime, respectiv doi bărbaţi în vârstă de 43 de ani şi un bărbat în vârstă de 48 de ani, pasageri în autoturismul condus de femeia în vârstă de 44 de ani”, a transmis IPJ Timiş.

Potrivit anchetatorilor, cei trei răniţi sunt membrii formaţiei Şuie Paparude. Din primele informaţii se pare că aceştia au suferit răni superficiale.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Nu este singura cumPănă pentru Şuie Paprude. Pe 19 octombrie 2013, Mihai Câmpinanu, Michi de la Şuie Paparude, a suferit un infarct după un concert care a avut loc într-un club din Timişoara. O echipă SMURD l-a transportat de urgenţă la camera de gardă a spitalului municipal, unde a fost operat imediat (i-au fost montate două sternuri pentru a-i debloca artera pulmonară de cheaguri de sânge). Au urmat zile bune în care s-a aflat în comă indusă la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, iar după ce situaţia sa s-a normalizat, a fost tansportat cu un avion SMURD la Bucureşti şi internat la Institutul de boli cardio-vasculare C.C. Iliescu.

Soția lui Jull Nicu scoate la iveală detalii neștiute despre boala artistului: „Problemele lui de sănătate au apărut în toamna lui 2020. Aș mai avea multe de spus”

Șuie Paparude este o formație românească de muzică electronică. Formația a cântat în deschiderea unor concerte cu trupe apreciate internațional, cum ar fi Depeche Mode. În 1995, Mihai Câmpineanu și Mihai Dobre lansează primul album, intitulat „Șuie Paparude”, incluzându-l și pe DJ Vasile. În 1997, DJ Vasile părăsește trupa pentru a urma o carieră solo înainte ca cei 2 să lanseze al doilea album al trupei intitulat „Salvează-te”, incluzând melodia „Iarba Verde De Acasă”, filmată lângă Bran în 1998. În 1998 apare maxi-singleul „Musca”. În 2009, Cezar Stănciulescu (Junkyard) părăsește trupa și este înlocuit cu MC Bean (Marius Andrei Alexe).

EXCLUSIV Instructorul care a asistat la accidentul colonelului rupe tăcerea. Cum a murit Bogdan Georgian Pușcoi, martor-cheie în ancheta de la Crevedia
Șuie Paparude este una dintre primele trupe electronice din România, înființată în 1993. Fiind cel mai experimentat act de breakbeat românesc, grupul abordează un stil muzical alternativ new-wave. De-a lungul celor 30 de ani de experiență, au cântat în deschiderea trupelor Depeche Mode, Exploited, Goldfraap, Madox, Kraak&Smack. Sunt recunoscuți ca fiind clasicii muzicii electronice, având un sunet și un stil distinct, comparabil cu foarte puține alte trupe locale. În 2023, Șuie Paparude înseamnă: Michi, Dobrică, Junkyard.