Cod roşu de intervenţie, accident cu 16 victime în Mureş. Carambol teribil şi în Prahova

Un accident grav a avut loc astăzi pe o șosea din localitatea Brad, județul Mureș. 16 persoane au fost rănite după ce un microbuz și o mașină s-au ciocnit.

08 sept. 2023, 16:41
Cod roşu de intervenţie, accident cu 16 victime în Mureş. Carambol teribil şi în Prahova

UPDATE: Accident grav cu un microbuz, în Mureș! 16 persoane au fost rănite. Unele sunt transportate cu ambulanța de Terapie Intensivă

„Din primele informații, conducătorul unei autoutilitare, un tânăr de 19 ani, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 33 de ani. Ca urmare a evenimentului, până în acest moment, conducătorul auto de 19 ani, alături de o femeie și un minor au fost transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Conducătorul auto de 33 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație fiind negativ, iar conducătorul auto de 19 ani nu a putut fi testat la fața locului.

De asemenea, în urma impactului, a fost avariat branșamentul de gaze al unui imobil, în urma intervenției echipelor de specialitate, zona fiind izolată și asigurată.

Polițiștii au deschis în cauză un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, în cadrul căruia urmează să stabilească toate circumstanțele producerii evenimentului rutier”, transmite IPJ Mureş.

Trei maşini BMW ale Poliţiei, implicate în accidente rutiere. Unul dintre evenimente s-a soldat cu un mort
Accidentul rutier s-a produs în localitatea Band, din județul Mureș între un autoturism și un microbuz.

„În urma impactului au rezultat 16 victime care sunt evaluate de către echipajele medicale, dintre care 1 cod roșu, 1 cod galben și 14 cod verde. Victimele de cod roșu, galben și un minor cod verde sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu Mureș cu o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Mureș”.

La fața locului intervin o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe transport personal și victime multiple.

Pompierii mureșeni au intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe transport personal și victime multiple.

Citeşte şi: VIDEO Formaţia Şuie Paparude, implicată într-un accident grav. Toţi membrii trupei au ajuns la spital UPDATE

„În urma impactului au rezultat un număr de 16 victime dintre care 1 cod roșu, 1 cod galben și 14 cod verde. Victimele de cod roșu, galben și un minor cod verde sunt transportate la UPU Târgu Mureș cu o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Mureș”, a pecizat Locotenent Călușeri Alexandra, ISU Mureș.

 

Carambol cu 5 maşini, în Prahova. 12 persoane implicate, dintre care 3 copii

Potrivit ISU Prahova, la locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD. Primele informaţii arată că este vorba despre o tamponare între 5 autoturisme, în care se aflau 12 persoane (dintre care 3 minori).

Persoanele implicate sunt evaluate medical de către echipajele SMURD şi SAJ prezente la faţa locului.

Accident grav în Constanţa: O femeie a murit şi mai multe persoane au fost rănite, într-un accident rutier în care au fost implicate două maşini

O femeie a murit şi mai multe persoane au fost rănite, într-un accident rutier care a avut loc, vineri seară, în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate două maşini.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier între două autoturisme, petrecut pe DN 22.

La faţa locului s-au deplasat o maşină de stingere, un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD şi două echipaje ale Serviciului Judeţean.

ISU a menţionat că în autoturisme se aflau trei femei şi trei bărbaţi. O femeie era încarcerată, a fost scoasă din autoturism şi au fost începute manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de medici, femeia a fost declarată decedată.

De asemenea, alte cel puţin trei persoane au fost rănite în evenimentul rutier.