TRAGEDIE pentru Gabriela Szabo. Guvernul a transmis CONDOLEANŢE

Gabriela Szabo, fosta campioană olimpică şi mondială la atletism, în prezent ministrul Tineretului şi Sportului, este în doliu, după ce tatăl ei a murit sâmbătă.

18 mai 2014, 07:32
TRAGEDIE pentru Gabriela Szabo. Guvernul a transmis CONDOLEANŢE

Ioan Szabo a murit sâmbătă seara, la vârsta de 63 de ani, într-o clinică din București, la capătul unei lungi şi grele lupte cu o boală cumplită.

Guvernul României a transmis condoleanţe familiei prin intermediul unui comunicat. „Membrii Guvernului Romaniei transmit sincere condoleante Gabrielei Szabo, in urma decesului tatalui sau, in cursul zilei de ieri. Suntem cu totii alaturi de doamna Szabo si de familia sa, in fata acestei grele incercari. In urma acestui tragic eveniment, in semn de solidaritate, am considerat total nepotrivita participarea echipei guvernamentale la Semi-maratonul organizat astazi (duminică, n.r.) in Bucuresti”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Pentru Gabriela Szabo, tatăl ei a fost cel mai mare susţinător şi a făcut întotdeauna eforturi pentru a o sprijini în carieră.

„M-am născut într-o familie modestă, dar nu bogăţia materială contează, ci cea sufletească, iar părinţiui mei au această bogăţie sufletească. Le mulţumesc de fiecare dată că mi-au dat viaţă”, mărturisea Gabvriela Szabo, pentru Acasă TV.

Înmormântarea lui Ioan Szabo va avea loc, cel mai probabil, luni sau marţi, la Bistriţa.