Tragedie pentru o familie din Constanța! Un adolescent de 16 ani și-a pus capăt zilelor din cauza unei decepții în dragoste

Un adolescent din Constanța, în vârstă de 16 ani, a decis să-și pună capăt zilelor după o decepție în dragoste.

09 feb. 2021, 13:46
Tragedie pentru o familie din Constanța! Un adolescent de 16 ani și-a pus capăt zilelor din cauza unei decepții în dragoste

Tragedie pentru o familie din Constanța! Un adolescent de 16 ani și-a pus capăt zilelor

Un adolescent din Constanța, în vârstă de 16 ani, a decis să-și pună capăt zilelor după un decepție în dragoste.

Adolescentul a fost găsit în anexa imobilului în care locuia cu bunica sa, iar femeia a sunat imediat la 112.

Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru adolescent. Tânărul s-ar fi certat cu iubita lui și nu ar fi putut să treacă peste acest episod. Polițiștii fac în continuare cercetări în acest caz pentru a afla concret ce s-a întâmplat.

Potrivit unor surse neoficiale, minorul suferea de depresie, după ce s-ar fi despărțit de iubita lui. De asemenea, aceleași susre susțin că acesta era crescut doar de o bunică, mama lui fiind plecată la muncă în străinătate. Bunica a fost cea care l-a găsit spânzurat și a anunțat Poliția, anunță focuspress.

Ce spun oamenii legii

„La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi decedată în imobilul său de pe strada I.L. Caragiale.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr, de 16 ani, care a fost găsit spânzurat într-o anexă a imobilului.

Pe trupul neînsuflețit nu au fost identificate urme de violență.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată în comunicatul poliției.

Un tânăr din Slatina s-a sinucis la 25 de ani. S-ar fi spânzurat de mânerul unui autoturism

Un tânăr din Slatina, în vârstă de 25 de ani, s-a sinucis. Băiatul a ales să îşi ia viaţa într-un mod cutremurător. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112, duminică, despre faptul că o persoană s-ar fi spânzurat de mânerul unui autoturism.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului.

„La data de 27 decembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană s-ar fi spânzurat de mânerul unui autoturism. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit faptul că trupul neînsuflețit aparține unui tânăr, de 25 de ani, din municipiul Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu, potrivit olt-alert.ro.

Presa locală scrie că tânărul lucra ca agent de pază și ar fi recurs la sinucidere pentru că se certase cu prietena lui.

După examinarea sumară a cadavrului nu au fost observate semne de violență. Decesul nu este suspect, însă polițiștii așteaptă rezultatul necropsiei.