Un tânăr din Slatina s-a sinucis la 25 de ani. S-ar fi spânzurat de mânerul unui autoturism

Un tânăr din Slatina, în vârstă de 25 de ani, s-a sinucis. Băiatul a ales să îşi ia viaţa într-un mod cutremurător. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112, duminică, despre faptul că o persoană s-ar fi spânzurat de mânerul unui autoturism.

28 dec. 2020, 17:54
Un tânăr din Slatina s-a sinucis la 25 de ani. S-ar fi spânzurat de mânerul unui autoturism
Un tânăr din Slatina, în vârstă de 25 de ani, s-a sinucis

Un tânăr din Slatina s-a sinucis.  Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului.

Citeşte şi: Un bărbat din Slatina a fost arestat. Nu purta masca de protecție și a agresat un polițist

La data de 27 decembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană s-ar fi spânzurat de mânerul unui autoturism. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit faptul că trupul neînsuflețit aparține unui tânăr, de 25 de ani, din municipiul Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu, potrivit olt-alert.ro.

Un tânăr din Slatina s-a sinucis

Presa locală scrie că tânărul lucra ca agent de pază și ar fi recurs la sinucidere pentru că se certase cu prietena lui.

După examinarea sumară a cadavrului nu au fost observate semne de violență. Decesul nu este suspect, însă polițiștii așteaptă rezultatul necropsiei.

Citeşte şi: Accident înfiorător la ieşirea din Slatina. Un bărbat a MURIT şi alte cinci persoane au fost rănite VIDEO

Anchetă în Slatina după ce unui pacient i-a fost amputat piciorul

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au început cercetările după ce o persoană a fost internată la Spitalul Judeţean Slatina, fiind confirmată cu coronavirus. Aceasta a acuzat dureri de picior în perioada respectivă, nefiind tratată pentru acestea.

Imediat după ce a primit rezultatul negativ, persoana în cauză a fost externată fără a primi îngrijirile medicale solicitate. După câteva zile starea de sănătate i s-a agravat, ajungând la Spitalul de Urgenţă Bucureşti unde i-a fost amputată gamba dreaptă. (Citeşte AICI mai multe detalii)