Tragedie rutieră la Iaşi, un microbuz plin cu călători s-a ciocnit cu un autoturism. Sunt doi morţi şi opt răniţi

Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite în urma unui accident rutier produs miercuri seară şi în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism, pe Drumul European 583, între localitatea Strunga şi oraşul Târgu Frumos.

18 aug. 2021, 20:00
Tragedie rutieră la Iaşi, un microbuz plin cu călători s-a ciocnit cu un autoturism. Sunt doi morţi şi opt răniţi

Potrivit ISU Iaşi, în microbuz se aflau opt persoane şi în autoturism, două, acestea din urmă decedând în urma impactului.

„Au fost direcţionate către locul evenimentului două autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, două echipaje de prim ajutor, un echipaj de transport victime multiple şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Ajunse la locul evenimentului, echipele de intervenţie au constatat decesul ocupanţilor din autoturism, un bărbat de 29 de ani şi o femeie de 28 de ani. Victimele din microbuz, bărbaţi cu vârste între 22 şi 53 ani, au fost asistate de echipajele medicale sosite la locul intervenţiei. Şoferul microbuzului a refuzat transportul la spital. Celelalte victime vor fi transportate la spital”, a informat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

Citeşte şi Accident grav în Cluj. Un microbuz cu călători a fost lovit de tren. Sunt nouă victime. A fost activat PLANUL ROŞU

În microbuz se aflau opt persoane. Şapte dintre acestea au fost rănite şi au fost transportate cu ambulanţele la spital, după ce au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Victimele sunt bărbaţi cu vârsta între 22 de ani şi 53 de ani.

Şoferul microbuzului a fost de asemenea rănit, dar a refuzat să fie dus la spital.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii acestui tragic accident în care au fost implicate un microbuz transport persoane şi un autoturism.

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri de circulaţie.

Citeşte Maşină răsturnată după un accident înfiorător în Câmpulung. Un mort și două persoane rănite

Imagine de la accidentul de la Iaşi, un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism