TRAGEDIE. Şi-a pus capăt zilelor după o decepţie în dragoste

Un bărbat de 46 de ani din localitatea maramureşeană Satulung a decis să-şi încheie scocotelile cu viaţa. După ce a suferit o decepţie în dragoste acesta a decis să-şi pună capăt zilelor. A fost găsit fără viaţă, agăţat de grinda unei dependinţe de lângă locuinţa în care stătea singur. A lăsat în urmă un bilet de adio: "Vă iubesc pe toți. Pentru niște minciuni am decis să vă părăsesc".

RomaniaTV.net
14 iul. 2015, 07:27
TRAGEDIE. Şi-a pus capăt zilelor după o decepţie în dragoste

Vecinii şi apropiaţii bărbatului spun că acesta era divorţat şi vorbea cu o femeie care se afla la muncă în Italia, scrie voceatransilvaniei.ro. Tot ei spun că bărbatul ar fi avut probleme cu legea. Pe numele lui era deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicol fără permis. Asta după ce a făcut de două ori şcoala de şoferi, a promovat tot de atâtea ori proba teoretică dar ar fi eşuat la proba practică.

Citeşte şi Ce spune ziua în care te-ai născut despre viaţa ta amoroasă

Cadavrul bărbatului a fost preluat de către un echipaj de ambulanţă şi transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Anchetatorii dar şi legiştii sunt cei care vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în ultimele ore de viaţă ale bărbatului şi ce l-a determinat să facă pasul final.