Accident EXTREM DE GRAV. Trei tineri au căzut cu maşina în Olt. Şoferiţa FĂRĂ permis, unica supravieţuitoare

Trei tineri au căzut cu maşina în râul Olt. Unul dintre ei a fost găsit mort în autoturism, iar cel de-al doilea a fost găsit la aproximativ de 5 metri de autoturism. O fată, cea care conducea maşina, deşi nu avea permis, a scăpat în mod miraculos.

RomaniaTV.net
26 apr. 2014, 05:13
Accident EXTREM DE GRAV. Trei tineri au căzut cu maşina în Olt. Şoferiţa FĂRĂ permis, unica supravieţuitoare

O fată de 20 de ani şi doi băieţi de 19, respectiv 17 de ani au căzut cu maşina în Râul Olt. Potrivit România TV, tânăra care se afla la volan a scăpat în mod miraculos. Băiatul de 19 de ani a fost găsit mort în maşină, iar tânărul de 17 ani a fost găsit fără viaţă la 4,5 metri de maşină. Băiatul a fost căutat de scafandri câteva ore în apele Oltului.

Cei trei tineri se întorceau de la un bar când maşina a lovit un cap de pod şi s-a rostogolit peste balustradă în râu.

Anchetatorii au stabilit că tânăra de 20 de ani se afla la volan deşi nu avea permis de conducere, iar acum va fi cercetată penal pentru ucidere din culpă. În urma testării alcoolemiei, rezultatul a fost zero.

„În cursul nopţii am fost sesizaţi că un autoturism s-a răsturnat în râul Olt. În urma cercetărilor a reieşit că o tânără de 20 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Slătioara, fără a avea permis de conducere, a pierdut controlul direcţiei de deplasare intrând în coliziune cu parapetul de protecţie al barajului de pe râul Olt şi căzând în Olt. După scoaterea autoturismului din râu de către pompierii de la ISU Olt, pe scaunul din dreapta faţă al maşinii a fost găsit cadavrul unui tânăr de 19 ani, din comuna Teslui. Din cercetări a rezultat că în maşină, în momentul producerii accidentului, se mai afla încă o persoană, un tânăr de 17 ani din Teslui, al cărui corp a fost găsit şi scos la suprafaţă de către scafandrii în această dimineaţă”, a precizat Claudia Radu.

Şoferiţa a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi nu are răni grave. În cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Citeşte şi: Fiul unui poliţist, în vârstă de 16 ani, a provocat un accident cu maşina tatălui

Tânăra este audiată de poliţişti pentru a fi stabilite exact împrejurările în care s-a produs accidentul.