TRAGEDIE. Un băiat de 3 ani şi-a împuşcat MORTAL fratele de 6 ani, în timp ce se jucau

Un băiat de 6 ani din Chicago, Illinois, a fost împușcat mortal de fratele lui în vârstă de doar 3 ani, în timp ce se jucau, a anunțat poliția locală.

RomaniaTV.net
19 oct. 2015, 15:47
TRAGEDIE. Un băiat de 3 ani şi-a împuşcat MORTAL fratele de 6 ani, în timp ce se jucau

Cei doi copii au găsit arma pe frigiderul din bucătărie şi au crezut că se pot juca, însă distracţia lor s-a încheiat în mod tragic. Tatăl copiilor, pe numele căruia era înregistrată arma, a fost arestat și inculpat pentru neglijență cauzatoare de moarte.

În SUA au loc zilnic accidente cu arme de foc în care sunt implicați copii. O treime dintre copiii americani trăiesc într-o locuință în care există cel puțin o armă, iar două milioane dintre ei chiar în apropierea unei arme nesecurizate, afirmă organizația Everytown for Gun Safety.

În urmă cu o săptămână, în statul Carolina de Sud o fetiță de doi ani s-a rănit după ce a tras accidental cu un pistol, în timp ce se afla în automobilul condus de bunica sa. Copilul, care era așezat pe bancheta din spate, găsise pistolul în buzunarul din spatele scaunului șoferului.

O tragedie s-a petrecut la începutul lunii octombrie și în Tennessee, unde o fetiță de 8 ani a fost împușcată mortal de vecinul său în vârstă de 11 ani, după o ceartă între copii.