Tragedie! Un prolific om de afaceri din România a fost găsit mort. Cauza halucinantă

Un mare om de afaceri din România, patron al unui lanț de cofetării, a fost găsit mort din cauza unui șoc anafilactic.

17 mai 2021, 08:44
Tragedie! Un prolific om de afaceri din România a fost găsit mort. Cauza halucinantă

Un prolific om de afaceri din Focșani, în vârstă de 60 de ani, patron al unui lanț de cofetării, a fost găsit mort din cauza unui șoc anafilactic, rezultat în urma înțepăturilor de albine. Ambulanța a fost anunțată că o persoană a fost înțepată grav de albine și se află în stare de inconștiență.

Echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanta Vrancea a efectuat mai multe manevre de resuscitare asupra bărbatului, care din păcate, s-au dovedit zadarnice, iar autoritățile nu au mai putut decât să constate decesul, relatează Realitatea.net.

Omul de afaceri venise în localitatea Chiojdeni pentru a deprinde învățături despre apicultură, însă, în mod absurd, patronul unui mare lanț de cofetării a fost ucis chiar pasiunea lui pentru produsele dulci.

Moartea omului de afaceri este cercetată penal

„Cu ocazia cercetarii la fata locului si examinarii vizuale a cadavrului s-a constatat ca nu prezinta leziuni pe corp, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Vrancea in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei decesului. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, se arata in comunicatul IPJ Vrancea.

 


loading...
Partenerii noștri