Tragedie uriaşă în lumea filmului! A murit unul dintre cei mai iubiţi actori de seriale

Andre Braugher, actor câștigător a două premii Emmy şi cunoscut pentru rolurile sale în serialele de succes „Brooklyn Nine-Nine" și „Homicide: Life on the Street", a încetat din viață la vârsta de 61 de ani.

13 dec. 2023, 09:53
Tragedie uriaşă în lumea filmului! A murit unul dintre cei mai iubiţi actori de seriale
Tragedie uriaşă în lumea filmului! A murit unul dintre cei mai iubiţi actori de seriale

Tragedie uriaşă în lumea filmului!  Jennifer Allen, agenta lui Andre Braugher, a confirmat moartea sa pentru Variety.

Andre Braugher a fost în lumina reflectoarelor pentru interpretarea sa remarcabilă a căpitanului Raymond Holt în serialul de comedie polițist „Brooklyn Nine-Nine„, între 2013 și 2021. Cunoscut pentru personalitatea sa stoică și lipsită de bun simț, dar cu un profund simț al umanității, personajul a câștigat inimile fanilor prin chimia sa cu detectivul Jake Peralta, jucat de Andy Samberg.

Citeşte şi: Viviana Sposub, accident de maşină în Los Angeles. Momente de coşmar pentru vedetă

Actorul a obținut un premiu Emmy pentru rolul detectivului Frank Pembleton în serialul „Homicide: Life on Street” în 1998. A continuat să primească recunoaștere pentru rolurile sale din diverse proiecte, inclusiv miniseria „Thief”, unde a câștigat un alt premiu Emmy.

Pe lângă cariera sa în televiziune, Braugher a apărut în filme precum „Frequency”, „Primal Fear”, „The Mist”, „Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer”, și multe altele.

Citeşte şi: Dana Budeanu, reacţie virală după concertul lui Ştefan Bănică de la Sala Palatului. „S-a închis la non-stop!”

Actorul a subliniat că familia sa a fost mereu prioritară în fața carierei sale. Era căsătorit cu Ami Brabson, care a apărut și ea în „Homicide: Life on the Street”, și a lăsat în urmă trei copii. Prin moartea sa, lumea filmului și a televiziunii pierde un talent de excepție, iar amintirea lui Andre Braugher va rămâne vie prin contribuțiile sale semnificative la industria cinematografică.