Tragediile anului 2011: de la accidentul lui Huidu, la sinuciderea Mălinei Olinescu

Şi în anul care tocmai se încheie am avut parte de tragedii care au ţinut primele pagini ale ziarelor. Ultima lună a anului 2011 a fost marcată de două decese la care nimeni nu s-ar fi aşteptat: sinucidera "regelui micilor" şi cea a artistei Mălina Olinescu.

RomaniaTV.net
31 dec. 2011, 12:25

Anul 2010 se încheia cu un accident grav suferit de Şerban Huidu pe o pârtie de schi din Austria, iar relele nu l-au uitat nici în 2011. Realizatorul radio-tv a fost protagonistul uneia dintre cele mai mari tragedii din lumea personalităţilor din România, când, la jumătatea lunii octombrie, a provocat un accident rutier în urma căruia şi-au pierdut viaţa trei persoane.

Tragedia a avut loc în judeţul Braşov, la ieşirea din localitatea Timişul de Sus. Huidu a încercat să facă o depăşire neregulamentară în curbă, pe o şosea umedă şi la o viteză neadaptată la condiţiile meteo-rutiere. Intrată pe contrasens, maşina 4×4 a realizatorului radio-tv a izbit frontal un Logan care circula regulamentar, dar care, se pare, avea de asemenea o viteză mai mare decât se impunea pe respectiva porţiune de drum. Şoferul Loganului a murit pe loc, pasagerul din dreapta a mai supravieţuit puţin timp, iar al treilea pasager din Dacie a murit după două zile, la spital.

Huidu se afla în maşină cu soţia sa, cu cei doi copii şi cu bona acestora. Copiii au fost duşi la spital pentru investigaţii, dar au avut doar leziuni minore, la fel ca Şerban Huidu, în timp ce soţia acestuia a avut un picior fracturat. După ce a fost pus sub urmărire penală pentru ucidere din culpă, Şerban Huidu a anunţat că se retrage definitiv din viaţa publică.

Cu nici două săptămâni înainea Crăciunului, artista Mălina Olinescu, lansată de Şcoala Vedetelor în anii ’90, a murit după ce a căzut de la balconul apartamentului său situat la etajul şase al unui bloc din apropierea Gării de Nord. Prima ipoteză a fost aceea a sinuciderii, dar ulterior familia a susţinut că foarte probabil a fost vorba de un accident, produs din cauză că interpreta luase prea multe somnifere. Mălina Olinescu avea 37 de ani şi în ultima vreme era depresivă din cauza eşecurilor din viaţa sentimentală.

 

 

 

 

 

 

Regele micilor”, Ioan Oiţă, patronul restaurantului La Cocoşatu, s-a sinucis la începutul lunii decembrie. Dispariţia lui a şocat, cu toate că nu era vreun personaj demn de primele pagini ale tabloidelor. Era totuşi unul dintre cei mai cunoscuţi patroni din Capitală şi unul despre care se credea că prosperă. Totuşi, acesta avea, se pare, datorii foarte mari la cămătari. Ion Oiţă a fost găsit spânzurat într-o anexă a restaurantului, iar rudele spun că ar fi putut fi împins la acest gest extrem de faptul că suferea de o boală nemiloasă: ciroză.

 

 

 

 

 

Unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România, George Naghi, patronul Aldis, a murit la începutul lunii august, într-un accident pe Dunăre. Şalupa în care se afla împreună cu soţia şi care se deplasa pe Braţul Borcea, a ieşit de pe luciul apei şi a lovit malul. Medicii sosiţi la locul accidentului n-au putut decât să constate decesul lui George Naghi. Soţia sa, care a fost adusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, s-a ales doar cu câteva coaste rupte.