Tragediile din spitalele din România continuă! O tânără mamă și bebelușul nou-născut au murit la Maternitatea din Arad

O tânără mămică și bebelușul ei au murit în urmă cu câteva ore la Maternitatea din Arad! Mămica în vârstă de 25 de ani a născut prin cezariană, apoi s-a stins din viață. Medicii au încercat să îi salveze viața, însă nu au mai putut face nimic. Din păcate, atât ea, cât și bebelușul au murit.

05 dec. 2023, 20:25
Tragediile din spitalele din România continuă! O tânără mamă și bebelușul nou-născut au murit la Maternitatea din Arad

Cazurile inexplicabile din spitalele de la noi din țară continuă. După cazul mamei din Botoșani, femeia care a încetat din viață în condiții de neimaginat, o altă tragedie a avut loc.

Citește și Cine este tânăra de 33 de ani care a murit după ce a născut o fetiţă de 4 kg printre nămeţi într-un cătun izolat din Apuseni. Lasă orfani de mamă 7 copilaşi

O mamă în vârstă de doar 25 de ani s-a stins din viață astăzi, 5 decembrie.

Femeia se afla la Maternitatea din Arad, acolo unde a adus pe lume un copil, însă nici ea și nici bebelușul nu au supraviețuit.

Tânăra a ajuns de urgență la spital, unde a fost adusă cu Ambulanța, după ce a simțit că nu mai poate să respire și a sunat la numărul de urgență 112.

Tânăra de 25 de ani a ajuns pe patul de spital și a intrat în operația de cezariană. Ieri, medicii au tratat-o cu antibiotice pentru că avea febră, iar starea ei s-a îmbunătățit.

Însă în timpul nopții totul s-a schimbat și starea femeii s-a agravat, astfel că medicii au început operația de cezariană, potrivit Antena3.ro.

Tânăra a intrat în stop cardio-respirator

Din păcate, în urma intervenției, femeia a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator, la fel și bebelușul care nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

În momentul de față, autoritățile fac cercetări, iar primele concluzii arată că problemele ar fi început în urma unei infecții respiratorii, însă medicii ar fi încercat să o salveze pe femeie și pe bebeluș.

Te-ar putea interesa și O tânără mamă a murit în spital, la Buzău. Familia îi acuză pe medici de malpraxis

De asemenea, sarcina femeii nu a fost monitorizată de niciun medic și nu se află în nicio evidență. Femeia s-a întors din Belgia în urmă cu trei săptămâni pentru a naște în țară.

Tânăra locuia în Sântana și o așteptau acasă încă doi copii. Din păcate, cei doi nu își vor mai vedea mama niciodată.