Traian Băsescu, acuzaţii grave la adresa Codruţei Kovesi şi şefei CSM, Mariana Ghena: „A fost un atentat la viaţă”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat o serie de acuzaţii fără precedent la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi a şefei CSM, Mariana Ghena în legătură cu decizia judecătorilor de a desfinţa rechizitoriul procurorilor din ultimul dosar ANRP. 

RomaniaTV.net
07 mart. 2017, 19:57
Traian Băsescu, acuzaţii grave la adresa Codruţei Kovesi şi şefei CSM, Mariana Ghena: „A fost un atentat la viaţă”

Dosarul ANRP a fost restituit pentru că se contrazic procurorii. Sunt neconcordanţe grosolane. E o înscenare ordinară. Ei nu se cunoşteau unii cu alţii, nu aveau cum să se înţeleagă între ei. Eram cu soţia atunci când a fost arestată preventiv Crinuţa Dumitrean. M-a întrebat soţia ce inimă are judecătorul care a băgat în arest o femeie însărcinată în luna a opta. Putea să o lase în arest la domiciliu. I-am spus soţiei că e o femeie, Mariana Ghena. A fost un atentat la viaţă, la viaţa acelui copil nenăscut. Barbarismul punerii în arest preventiv a unei femei în luna a opta. A fost un dosar falsificat sub semnătura doamnei Kovesi. E atât de prost rechizitoriul că a fost respins definitiv. Aici arătăm câinoşenia lor. O bagi gravidă într-un arest cu WC turcesc. E o acţiune de tip mafiot a DNA în multe cazuri. Aici e o urâţenie sufletească şi la Ghena, şi la şefa DNA. Ce urâţenie sufletească„, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Traian Băsescu a făcut dezvăluiri şi despre procurorii DNA Braşov:

Ştiţi cum e aia cu 600 de mii de euro ai lui Oltean?… E ca aia cu geanta lui Udrea, dar ăla nu ştia ce valută e pentru că nu a văzut ce era în geantă. Şi procurorii de la Braşov au un statut special. Celor din Dosarul Murfatlar li s-a cerut să îi dea pe Băsescu şi Udrea„, a spus Băsescu.

Fostul preşedinte a lansat un nou atac şi la adresa lui Kovesi:

Sper ca Laura Codruţa Kovesi să răspundă mai devreme sau mai târziu pentru ce a făcut… Suntem aici pentru că oamenii politici sunt vulnerabili pentru cum s-au finanţat campaniile electrale aşa cum a fost şi cea din 2014. Se va ajunge şi la ea în curând. Oamenii politici stau pitiţi pe sub băncile parlamentului. Responsabilitatea e a coaliţiei majoritare„, a conchis Băsescu.