Traian Băsescu, anunţ ŞOC despre dictatorul Coreei de Nord: „Cred că Kim Jong-un nu mai trăieşte”

Traian Băsescu este de părere că liderul nord-coreean Kim Jong-un a murit, dar "se menţine misterul până când structurile militare vor decide urmaşul" regimului de la Phenian. Fostul preşedinte nu cred că sora lui Kim Jong-un va fi cea care va prelua puterea pentru că "este extrem de greu ca un stat înapoiat cum este Coreea de Nord să vii cu o femeie peste un stat militarizat".

RomaniaTV.net
26 apr. 2020, 18:23
Traian Băsescu, anunţ ŞOC despre dictatorul Coreei de Nord: „Cred că Kim Jong-un nu mai trăieşte”

Întrebat despre informaţiile controversate referitoare la moartea lui Kim Jong-un, Traian Băsescu a dat un răspuns uluitor.

„Cred că Kimg Jong un nu mai trăieşte. Se menţine misterul până când structurile militare vor decide urmaşul”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Fostul preşedinte nu crede că „un stat atât de militarizat cum este Coreea de Nord nu are alternative militare”.

„Problema este de frică. Au riscul să nu reuşească cei care au altă idee decât urmaşul. Urmaşul care este sora sau nepoata, cu certitudine revendică locul.

Cred că ei cumpără timp ca să tranşeze lucrurile. Este extrem de greu ca un stat înapoiat cum este Coreea de Nord să vii cu o femeie peste un stat miltiarizat”, a afirmat fostul preşedinte al României.

Kim Jong-un nu a murit, susţine un oficial din Coreea de Sud. Ce se întâmplă cu dictatorul nord-coreean


loading...