Traian Băsescu: Dacă vrea, îi botez copilul Gabrielei Firea VIDEO

Fostul preşedinte Traian Băsescu i-a cerut senatorului PSD Gabriela Firea să se hotărască asupra calităţii de care se prevalează în disputa cu el: om politic sau "mămicuţă însărcinată în luna a opta". În cazul în care Firea se decide asupra celei de-a doua variante, Băsescu s-a arătat dispus să-i boteze copilul.

18 mart. 2015, 18:39
Traian Băsescu: Dacă vrea, îi botez copilul Gabrielei Firea VIDEO

"Gabriela Firea este o femeie însărcinată în luna a opta, ştiu ce înseamnă o femeie în luna a opta şi încerc să o tratez ca pe o femeie în situaţia ei. Pe de altă parte, doamna Firea e şi om politic. În relaţia cu mine, trebuie să se hotărască: să fie mămică în luna a opta sau om politic. Eu îi dau şansa să fie mămicuţă în luna a opta. Dacă vrea, îi şi botez copilul", a declarat Traian Băsescu miercuri seara.

Fostul preşedinte a făcut aceste comentarii în contextul noului scandal izbucnit între el şi senatorul PSD, după ce procurorii l-au pus sub urmărire penală pentru şantaj, iar el a publicat documente ce atestă că Firea ar fi semnat transferuri de bani sub formă de împrumut între firma Crescent şi trustul Grivco.

"Când se prevalează că-i senator în Parlamentul României, alteori că-i mămicuţă în luna a opta. Ea s-a prevalat, că altfel nici nu ştiam că-i însărcinată", a mai spus Traian Băsescu.

În ce priveşte contractul dintre Crescent şi Media Casa Press pe care l-a publicat pe facebook, Traian Băsescu a precizat că acest document i-a parvenit de la jurnalistul Oreste Teodorescu, prin intermediul Elenei Udrea, care nu i-a plătit lui Oreste cei 10.000 de euro pe care acesta îi ceruse în schimbul respectivelor acte. "Îmi pare rău că l-am amestecat în treaba asta, dar altfel toţi ar fi spus că le am de la servicii", a spus Băsescu.

Gabriela Firea i-a cerut, marţi, lui Traian Băsescu să facă publice documentele pe care acesta le-a invocat. "Am înţeles că fostul preşedinte al României este în posesia unor informaţii potrivit cărora aş fi girat, prin semnătura mea, acţiuni comerciale ilegale, în cadrul trustului Intact, atunci când eram unul dintre managerii Diviziei de print. Îi adresez public rugămintea domnului Traian Băsescu să predea 'dovezile' organelor de cercetare abilitate", scria Gabriela Firea într-un comunicat de presă.

Senatoarea îl acuză pe fostul preşedinte că, prin declaraţiile sale, încearcă să manipuleze opinia publică. "Garantez românilor că, deşi sunt însărcinată în luna a 8-a, mă voi prezenta la orice fel de audieri, dacă acestea se impun. Şi nu voi întrebuinţa modelul brevetat de fostul preşedinte, acela de a defăima organele de cercetare, de a manipula opinia publică şi de a intimida posibile părţi vătămate. Am dovedit că sunt un cetăţean şi un senator demn!", mai scria Firea.

Gabriela Firea este o femeie însărcinată în luna a opta, ştiu ce înseamnă o femeie în luna a opta şi încerc să o tratez ca pe o femeie în situaţia ei. Pe de altă parte, doamna Firea e şi om politic. În relaţia cu mine, trebuie să se hotărască: să fie mămică în luna a opta sau om politic. Eu îi dau şansa să fie mămicuţă în luna a opta. Dacă vrea, îi şi botez copilul„, a declarat Traian Băsescu miercuri seara.

Fostul preşedinte a făcut aceste comentarii în contextul noului scandal izbucnit între el şi senatorul PSD, după ce procurorii l-au pus sub urmărire penală pentru şantaj, iar el a publicat documente ce atestă că Firea ar fi semnat transferuri de bani sub formă de împrumut între firma Crescent şi trustul Grivco.

Când se prevalează că-i senator în Parlamentul României, alteori că-i mămicuţă în luna a opta. Ea s-a prevalat, că altfel nici nu ştiam că-i însărcinată„, a mai spus Traian Băsescu.

În ce priveşte contractul dintre Crescent şi Media Casa Press pe care l-a publicat pe facebook, Traian Băsescu a precizat că acest document i-a parvenit de la jurnalistul Oreste Teodorescu, prin intermediul Elenei Udrea, care nu i-a plătit lui Oreste cei 10.000 de euro pe care acesta îi ceruse în schimbul respectivelor acte. „Îmi pare rău că l-am amestecat în treaba asta, dar altfel toţi ar fi spus că le am de la servicii„, a spus Băsescu.

Gabriela Firea i-a cerut, marţi, lui Traian Băsescu să facă publice documentele pe care acesta le-a invocat. „Am înţeles că fostul preşedinte al României este în posesia unor informaţii potrivit cărora aş fi girat, prin semnătura mea, acţiuni comerciale ilegale, în cadrul trustului Intact, atunci când eram unul dintre managerii Diviziei de print. Îi adresez public rugămintea domnului Traian Băsescu să predea ‘dovezile’ organelor de cercetare abilitate”, scria Gabriela Firea într-un comunicat de presă.

Senatoarea îl acuză pe fostul preşedinte că, prin declaraţiile sale, încearcă să manipuleze opinia publică. „Garantez românilor că, deşi sunt însărcinată în luna a 8-a, mă voi prezenta la orice fel de audieri, dacă acestea se impun. Şi nu voi întrebuinţa modelul brevetat de fostul preşedinte, acela de a defăima organele de cercetare, de a manipula opinia publică şi de a intimida posibile părţi vătămate. Am dovedit că sunt un cetăţean şi un senator demn!”, mai scria Firea.