Traian Băsescu, declaraţie-şoc despre ţiganii care pleacă în străinătate VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu spune că ţiganii deranjează pentru că trag de cetăţeni, cer bani şi sunt gata să facă orice. Afirmaţia a fost făcută în faţa presei din Germania.

RomaniaTV.net
01 feb. 2014, 12:20
Traian Băsescu, declaraţie-şoc despre ţiganii care pleacă în străinătate VIDEO

Traian Băsescu a declarat jurnalistilor straini că o mare problemă în străinatate este comportamentul pe care îl au romii, care în cele mai multe cazuri cerşesc în statele Uniunii Europene. Preşedintele spunea ca romii deranjează pentru ca trag de oameni, cer bani insistent şi sunt gata să faca orice pentru a atrage atenţia.

Băsescu a spus şi că romii sunt foarte vizibili, iar ce fac ei este mai deranjant decât un bancher care face să dispară din banca 10 miliarde de euro.

Aceasta este adevarata problemă, în opinia şefului statului, şi totul vine de la lipsa de educaţie. Ţiganii nu îşi educă copiii şi această problemă persistă de la o generaţie la alta. Totul în contextul în care în urmă cu câteva luni, şeful statului trăgea un semnal de alarmă cu privire la faptul ca femeile rome nasc şi până la 5 .. 6 copii, lucru care ar putea schimba în timp structura populaţiei, în condiţiile în care româncele nu nasc mai mult de 1 .. 2 copii.