Traian Băsescu, despre candidatura la Primărie: „Eu nu îmi voi lăsa partidul. Bucureştiul a fost mereu de stânga”

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a declarat marți seară, la Digi 24, faptul că ia în calcul să candideze la primăria Capitalei dacă PNL și USR nu vor include și PMP în negocieri.

RomaniaTV.net
07 iul. 2020, 19:20
Traian Băsescu, despre candidatura la Primărie: „Eu nu îmi voi lăsa partidul. Bucureştiul a fost mereu de stânga”
Europarlamentarul susține că trebuie să fie luată în vedere imaginea de ansamblu cu toți consilierii generali, primarii de sectore și consilierii locali, deoarece nu trebiuie concentrat totul pe discuția cu Nicușor Dan.
 
 
”Eu le mai dau timp celor de la PNL și USR să ne cheme la negocieri, iar dacă nu vor eu nu-mi voi lăsa partidul și voi candida. Nu e bine să concentrezi totul doar pe discuția cu Nicușor Dan la primărie, ci trebuie să ai în vedere imaginea de ansamblu cu toti consilierii generali, primarii de sectoare, consilierii locali fiindcă altfel nu are rost. Tineti minte ca eu am fost primul care am propus soluția cu Nicușor Dan drept candidat unic al Dreptei, dar nu imi voi lăsa partidul”, a declarat Băsescu.
 
Șeful PMP a adăugat faptul că o eventuală candidatură a lui Ponta pentru primăria generală ar fi cea mai bună veste pentru partidele de dreapta, dacă vor reuși și să profite de această șansă.
 
Mai mult decât atât, șeful PMP a adăugat faptul că candidatura lui Ponta ar rupe votanții de la PSD.

„Ar fi o veste extraordinară candidatura lui Ponta fiindcă ar rupe votanți de la PSD. Țineti minte că Bucureștiul a fost mereu de stânga, chiar și când am câștigat eu, chiar dacă se tot zice că e de dreapta. Clujul e de dreapta”, atrage atenția Băsescu.