Traian Băsescu, despre candidatura la şefia PMP: Cred că mi-ar sta mai bine aşa, un preşedinte onorific

Întrebat dacă ar candida la viitorul congres al PMP pentru şefia acestui partid, fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că el crede că i-ar "sta mai bine" într-o calitate de preşedinte onorific.

12 sept. 2015, 05:40
Traian Băsescu, despre candidatura la şefia PMP: Cred că mi-ar sta mai bine aşa, un preşedinte onorific

Traian Băsescu a declarat că nu va participa la alegeri pentru vreo funcţie publică, dar va face politică în continuare.

Nu voi participa la alegeri, nu mai am la ce să particip„, a declarat fostul preşedinte, la B1 TV.

Citeşte şi Băsescu: Iohannis ar trebui să CEARĂ o DECIZIE a Parlamentului în problema primirii REFUGIAŢILOR

Cu toate acestea, întrebat dacă se întoarce la PMP să facă politică, Traian Băsescu a răspuns: „Bineînţeles, am spus că voi face politică.

Mai mult, întrebat dacă ar candida la viitorul congres al PMP pentru şefia acestui partid, fostul preşedinte a spus că i-ar „sta mai bine aşa, un preşedinte facultativ, onorific”.

Deocamdată nu s-a stabilit dacă se face un congres, dar cred că mi-ar sta mai bine aşa, un preşedinte facultativ, onorific (…), că nici nu mă desconsider într-atât încât să spun că pot fi simplu membru … probabil ceva onorific pe acolo„, a spus acesta.

Citeşte şi Traian Băsescu: „Dacă eram eu la Cotroceni, CE nu şi-ar fi permis să nu mă consulte despre cota de imigranţi”