Traian Băsescu, despre dosarul ginerelui său, Radu Pricop: Ce sunt eu, şef de cadre în familie?

Fostul preşedinte Traian Băsescu i-a luat apărarea ginereului său, Radu Pricop, implicat în dosarul de şantaj al lui Sergiu Lucinschi.

06 apr. 2015, 18:51
Traian Băsescu, despre dosarul ginerelui său, Radu Pricop: Ce sunt eu, şef de cadre în familie?

Fiul fostului președinte al Republicii Moldova este acuzat că a șantajat un partener de afaceri din România. Radu Pricop este suspectat de complicitate la șantaj, dar Traian Băsescu spune că acesta nu are, de fapt, nicio legătură cu faptele imputate fiului fostului preşedinte al Republicii Moldova

„Am aflat de la Radu Pricop cum stă treaba. Din câte știu, faptele s-au petrecut în 2013, a precizat Traian Băsescu. „Nu avea nicio legătură cu Lucinschi, a intrat, ca avocat, să-l reprezinte în 2014, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Citeşte şi: Traian Băsescu, ATAC la justiţie în apărarea Elenei Udrea: „Procesul de guantanamizare trebuie sa se oprească”

Traian Băsescu a menţionat, însă, că nu are a avut cum să verifice integritatea rudelor. „Ce sunt eu, șef de cadre în familie? Poate sa mi se reproseze orice, dar cand esti presedintele Romaniei si iti dedici 20 de ore din 24, e greu Nu inteleg cum poti face weekend-uri ca presedinte al Romaniei. Eu imi vedeam copiii odata la 3 luni, iar pe frate-meu l-am vazut de 10 ori in cei 10 ani de presedinte. Nu-mi reproșez că nu am pus SRI să vadă cine este Pricop”, a spus Traian Băsescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu, previziuni SUMBRE: Rusia nu se va opri până nu ajunge la gurile Dunării