Traian Băsescu, despre clanurile de interlopi revenite în ţară: „Peste 6 luni, o să ne fie frică să ieşim pe stradă seara”

Fostul preşedinte Traian Băsescu avertizează în legătură cu clanurile de interlopi care au revenit acasă şi par a refuza respectarea legilor.

RomaniaTV.net
07 iun. 2020, 07:05
Traian Băsescu, despre clanurile de interlopi revenite în ţară: „Peste 6 luni, o să ne fie frică să ieşim pe stradă seara”

Traian Băsescu afirmă că peste 6 luni ne va fi frică să ieşim pe stradă după căderea intunericului, dacă MAI continuă să rămână desprins de informaţia din teritoriu.

”Peste şase luni va fi prea târziu! Parte din clanurile ţigăneşti au revenit acasă şi par a refuza categoric să respecte legile ţării. Lupta acerbă pentru a controla afaceri ilegale în zonele pe care şi le-au auto-atribuit împingându-i la acte de violenţă greu de imaginat a se petrece în România cu doar câteva luni în urmă.
Grupările de spărgători profesionişti de locuinţe specializate, în neutralizarea instalaţiilor de supraveghere şi devalizarea locuinţelor în doar câteva minute, îşi fac tot mai simţită prezenţa prin creşterea rapidă a numărului de locuinţe jefuite.

Grupările de spărgători specializaţi în golirea bancomatelor, a caselor de bani de la sediul firmelor sau din magazine ,se mişcă şi ei cu dezinvoltură pe meleagurile natale după ce s-au specializat în Europa.”, a scris Traian Băsescu, duminică, pe pagina sa de Facebook. 

Traian Băsescu îi atacă pe Marcel Vela. „Vorbeşte ca un tătuc al naţiunii. Dacă nu sunteţi cuminţi, vă dau na na după data de 15”