Traian Băsescu îi atacă pe Marcel Vela. „Vorbeşte ca un tătuc al naţiunii. Dacă nu sunteţi cuminţi, vă dau na na după data de 15”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat, joi, la România TV că Marcel Vela, ministrul de Interne, "s-a desprins atât de tare de pământ de când umblă cu elicopterul" şi "vorbeşte ca un tătuc al naţiunii" în momentul în care le prezintă românilor măsurile prevăzute prin ordonanţele militare.

RomaniaTV.net
30 apr. 2020, 18:24
Traian Băsescu îi atacă pe Marcel Vela. „Vorbeşte ca un tătuc al naţiunii. Dacă nu sunteţi cuminţi, vă dau na na după data de 15”

Într-un interviu acordat jurnalistului Victor Ciutacu, Traian Băsescu a mărturisit că nu îi place tonul lui Marcel Vela.

„Domnul Vela vorbeşte ca un tătuc al naţiunii. Ar trebui să-şi reducă din veleităţile al stăpânului jocului. ÎN mod real, stăpânul jocului ar trebui să fie preşedintele. I-ai dat nas, şi-a pus ochelari de soare şi geacă ca în Top Gun.

Nu îmi place tonul. Dacă nu sunteţi cuminţi, vă dau na na după data de 15.

S-a desprins atât de tare de pământ de când umblă cu elicopterul”, a declarat fostul preşedinte, la România TV.

De asemenea, Traian Băsescu a explicat că este greşită înlocuirea stării de urgenţă cu starea de alertă deoarece acest lucru ar conferi Guvernului atribuţii prin care poate reducere drepturile fundamentale.

Băsescu, despre introducerea stării de alertă după 15 mai: „Vă iau drepturile fundamentale Vela şi premierul pe termen nelimitat”