Traian Băsescu, dezvăluiri explozive la România TV. Ştia de banii din dosarul de corupţie al lui Bogdan Olteanu

Publicat: Sâmbătă, 30 Iulie 2016 20:35 // Actualizat: Duminică, 31 Iulie 2016 07:39 // Sursa: romaniatv.net

Traian Băsescu a declarat la România TV că ştia că de traseul şpăgii în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunării. Fostul preşedinte spune că banii au fost scoşi din Bulgaria, în tranşe de câte 300.000 de euro. În acest caz, viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, a fost plasat în arest la domiciliu, pentru trafic de influenţă.

"Așa e. Vă pot spune eu. Am avut cunoștință despre banii care se scoteau din Bulgaria. Erau operaţiuni care s-au raportat. Banii s-au scos din Bulgaria, în trei tranșe de câte 300.000 de euro. Probabil instituțiile statului nu au acționat pentru că nu au știut pentru ce au fost. Au reuşit să afle că s-au scos banii din Bulgaria, dar nu şi ce s-a făcut cu ei (...)

Citeşte şi Tăriceanu: Cred că această poveste cu Olteanu este extrem de dubioasă şi cusută cu aţă albă

Aici se pare că s-a cumpărat numirea lui Liviu Mihaiu pentru postul de guvernator al Deltei. La vremea respectivă nu ştiam pentru ce sunt banii, dar acum, în baza unui denunţ, procurorii au reuşit să lege lucrurile. La vremea respectivă, Bogdan Olteanu a făcut şi greşeala să anunţe el, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, să anunţe cine va fi noul guvernator al Deltei Dunării. N-a anunţat-o Executivul, n-a anunţat-o Tăriceanu, care era premier, deci ceva e-n neregulă", a declarat Traian Băsescu la România TV, confirmând astfel că numirea lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării a fost făcută în schimbul unei sume de bani.

Citeşte şi Bogdan Olteanu: "Voi transmite cât de rapid demisia mea"

Judecătorii instanţei supreme au decis vineri seara instituirea măsurii de arest la domiciliu pe durata de 30 de zile pentru viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu. Decizia instanţei, care a fost anunţată presei de către avocatul viceguvernatorului BNR, este executorie, dar nu definitivă.

ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 iul 15:55
Răspunde | Votează email 10 email
http://oamenicasobolani.wordpress.com
Frumos pentru un presedinte?
Nu trebuia reclamat?
Unde sant catusele?
Si ce anunt dat deliberat!
Parca si astuia ii place ca lui Ponta la rahat!
30 iul 21:43
Răspunde | Votează email 24 email
ionel
si cum ziceai neicusorule domnia ta stia de ceva vreme ca un anume politician din romania a scos de trei ori cate 300.000 de euro taman de la o banca din bulgaria. pai atunci zi nenicule cum doamne iartama ti-a scapat furaciunile de la anrp care s-au pitrecut sub fereastra ta. nu si-o facut sursa alternativa treaba sau mneata erai dupa o betie si nu mai sti nica. hahahaha esti tare neicusorule, lasa ca iti coace tie tanti kovesi o placintica.
30 iul 22:48
Votează email 3 email
sahist amator
Impecabila este demonstatia ta . L-ai facut sah mat pe acest 'jucator' de matineu . Nu-ti va da replica niciodata pentru ca nu o are .
30 iul 20:53
Răspunde | Votează email 20 email
fost antenist
Cand l-am vazut pe pacaliciul politician basescu la taifas carciumaresc cu o cretuleasca coplesita de emotie , am schimbat repede pe antena devenita mai nou a penticostalilor . Acolo o catstrofa adunase o tarla de fosti din regimul fost securist . Am revenit din nou langa cretzuleasca careia ii tremura vocea in fata basescului . Macar spectacolul de aici era mai placut . Antena 3 se duce iremediabil la vale .
1
EUR
4.7789
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H