Traian Băsescu: Doamna Gorghiu şi Blaga sunt mediocri. Sunt doi demagogi

Traian Băsescu a criticat dur PNL, despre care spune că nu are lideri şi că nu se va opri din cădere. În schimb, îşi vede propriul partid la o cotă de 35% la alegerile din 2020. 

05 iun. 2016, 20:14
Traian Băsescu: Doamna Gorghiu şi Blaga sunt mediocri. Sunt doi demagogi

„Pentru Bucureşti nu reprezintă o surpriză aceste rezultate. PDL a luat mai mult în 2012 decât a luat PNL acum. Au făcut o mare greşeală în negocierea cu Nicuşor Dan. Acea ceartă continuă în ultima parte a campaniei a împins electoratul către PSD. Nu e un scor slab al PNL la nivel naţional, problema e dacă se opresc din cădere. PNL decontează lipsa de lideri. Are mai mult în sondaje decât liderii lor. PSD are noroc cu Pnta care e lider în toate sondajele. Dragnea e sub Ponta. Doamna Gorghiu şi Blaga sunt mediocri. De făcut jocuri într-un partid, de cancelarie. Sunt doi demagogi. Sunt ca o pată pe un perete. Predoiu e un pseudo lider ca Gorghiu sau Blaga. Gorghiu sau Blaga nu luau mai mult ca Predoiu”, a spus Traian Băsescu la România TV.

Traian Băsescu a mai spus că planurile lui pentru PMP sunt săî ajungă la 35% în 2020.

„La ce greşeli au făcut, nu îi ajuta nici Sfânta Fecioară. Dacă voiau să câştige dreapta. Eu nu fac alianta cu looserii, adică cu PNL. Eu vreau 35% în 2020. PNL e orice, numai partid de dreapta nu e. Nu vreau să rup din PNL. Nu ştiu dacă vor veni liberali la noi. Ţinta mea nu sunt membrii PNL. Ţinta mea e electoratul de dreapta. Asta e ţinta PMP”, a mai spus Traian Băsescu.

Citeşte şi: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016: Gabriela Firea 42,48%, Nicuşor Dan 29,82%, Cătălin Predoiu 12,03%, Robert Turcescu 6,86%