Traian Băsescu este aşteptat la spital. Şeful statului îşi va face analizele

Preşedintele Traian Băsescu va ajunge pe mâna doctorilor de la Spitalul Militar. Este vorba despre vizita obişnuită pe care şeful statului o face la spital pentru analizele medicale anuale. La ultimul control, rezultatele au fost foarte bune.

RomaniaTV.net
28 dec. 2012, 15:28
Traian Băsescu este aşteptat la spital. Şeful statului îşi va face analizele

Anul trecut, fix pe 28 decembrie administraţia prezidenţială a anunţat că preşedintele şi-a făcut analizele medicale. La o zi distanţă, şi medicii au transmis că starea preşedintelui este bună şi şeful statului este apt să-şi exercite funcţia. Preşedintele nu a mers, însă, la spital doar pentru analize.

De-a lungul timpului, şeful statului a suferit şi intervenţii chirurgicale. În 2006, Traian Băsescu a fost operat de hernie de disc la Spitalul Universitar din Viena. Un an mai târziu, în 2007, preşedintele a ajuns din nou pe masa de operaţii. De data aceasta pentru extirparea glandei tiroide. Operaţia a fost efectuată de echipa de medici de la Spitalul Militar.

În 2010, preşedintele a avut iarăşi nevoie de ajutorul medicilor, însă de data aceasta intervenţia a fost minoră. Traian Băsescu a avut nevoie de un pansament cu rivanol după ce nu a folosit cum trebuie beţişoarele de urechi. La controlul din acest an preşedintele va fi supus unui examen radiologic, unei ecografii, dar va face şi un RMN.