Traian Băsescu a primit somaţia de evacuare, dar nu se mută din vila din Gogol: „Nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, apă, gaze”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la ieşirea din vila de protocol, că nu s-a mutat încă pentru că nu este gata apartamentul pe care l-a achiziţionat.

25 mai 2022, 11:07
Traian Băsescu a primit somaţia de evacuare, dar nu se mută din vila din Gogol: „Nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, apă, gaze”

Traian Băsescu a mai spus că a primit ieri notificarea de la RAAPPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul, şi că un executor judecătoresc se va ocupa de procedură, dar că nu i s-a dat un termen.

”Am primit ieri notificarea de la RAAPPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul şi că un executor judecătoresc se va ocupa de treaba asta”, a spus fostul preşedinte, precizând că nu i s-a dat şi un termen pentru a elibera imobilul.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că se va muta când va fi locuibil apartamentul pe care l-a cumpărat.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Motivul pentru care Traian Băsescu nu s-a mutat încă din casa RAAPPS. „Mă deranjează abordarea unor lichele care toată ziua au lins inclusiv la mine. Nişte pigmei!”

”În primul rând nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, apă, gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun şi cărţie undeva”, a afirmat Băsescu, potrivit News.ro.

Întrebat când va fi gata apartamentul, Băsescu a spus că nu ştie. ”Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atît de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică la interior. Cât timp s-au înfruntat cu mine nu au fost în stare de nimic, Când nu am mai fost activ în politica internă, şi-au arătat vitejia”, a arătat Băsescu.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Marcel Ciolacu, anunţ de ultimă oră despre ajutoarele de 700 de lei pentru pensionari, amânarea ratelor la bănci şi îngheţarea angajărilor la stat. „Toate măsurile vor fi de la 1 iulie”