Traian Băsescu, GAFA care l-a făcut să exclame „Ptiu, drace!”. Noi atacuri la PSD şi PNL

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat, miercuri, noi atacuri, la adresa PNL şi PSD, acuzând cele două partide că au dovedit "dispreţ" faţă de românii din străinătate, păstrând aceeaşi normă de reprezentare la alegerile parlamentare. Totodată, Băsescu a acuzat o înţelegere între cele două formaţiuni la votul din Senat în cazul Dan Şova. Fostul preşedinte a făcut şi o gafă: în loc de partenerii de la "PMP" a spus "partenerii de la PNL". 

03 iun. 2015, 14:56
Traian Băsescu, GAFA care l-a făcut să exclame „Ptiu, drace!”. Noi atacuri la PSD şi PNL

Traian Băsescu a fost, miercuri, din nou la PMP. După discuţiile cu liderii partidului, Traian Băsescu a vorbit, în faţa jurnaliştilor de „partenerii săi”, dar, în loc să spună, PMP a spus PNL.

„Ce am mai discutat cu partenerii mei de la PNL…. de la PMP, Pardon!” „Ptiu, drace””, a completat, râzând, imediat fostul şef al statului.

Băsescu a acuzat o înţelegere PSD-PNL la votul în cazul Dan Şova, după ce senatorul social-democrat a scăpat pentru a doua oară de reţinere şi arestare.

„Ce mă surprinde este numărul mare de absenţi de la PNL, ceea ce arată că o înţelegere de fapt a existat. 11 absenti este mult prea mult pentru un vot atât de important care a dat măsura relaţiei Parlament-justiţie„, a spus Băsescu.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu, avertisment pentru cei care îi deschid DOSARE pe bandă rulantă VIDEO

Întrebat dacă scutul făcut de senatori în jurul lui Şova ar putea însemna că cercetările duc şi către Victor Ponta, Băsescu a răspuns:

„Da, cel puţin asta citesc din presă. Dar există altceva aici care mie mi se pare infinit mai grav. Ipocrizia politicienilor din cele două partide. Dacă PNL venea nu cu 11, cu opt oameni in plus, era 72 la 74, ceea ce il lăsa pe dl Sova să mearga in fata justiţiei. Scutul acesta este de fapt o nouă marţe neagră şi este semnalul definitiv al războiului deschis de clasa politică împotriva Justiţiei.

Fostul preşedinte a lansat săgeţi către PNL şi PSD şi în ceea ce priveşte legea privind alegerile parlamentare, adoptată, miercuri, de Senat, cu doar două voturi „împotrivă”.

„Norma de reprezentare pentru românii din străinătate a rămas aceiaşi:  4 deputaţi şi 2 senatori. Şi au votat laolaltă PSD şi PNL. Pentru mine este clar că dispreţul pentru diaspora este, în mod egal, şi la PSD şi la PNL. Am înţeles că tocmai fusese discutat şi cu dl preşedinte Iohannis. Unde suntem de fapt? Cât de mare este ipocrizia acestor două partide care se pretind a fi marile partide ale României… Este clar că norma de reprezentare trebuia dramatic schimbată”, a precizat Băsescu. 

CITEŞTE ŞI  LEGEA alegerilor parlamentare, adoptată în Senat. Băsescu, găsit „vinovat pentru perturbarea atmosferei”


loading...