TRAIAN BĂSESCU: Guvernul a GREŞIT că l-a schimbat pe Radu Gheţea de la CEC

TRAIAN BĂSESCU a declarat, marţi, că s-a greşit cu schimbarea lui Radu Gheţea de la conducerea CEC, arătând că acesta se bucura de o anumită statură în rândul bancherilor şi că politizarea merge până la ultima consecinţă.

15 apr. 2014, 20:42
TRAIAN BĂSESCU: Guvernul a GREŞIT că l-a schimbat pe Radu Gheţea de la CEC

Au greşit că l-au schimbat pe Radu Gheţea, era şi preşedintele Asociaţiei Băncilor, dar politizarea trebuie să meargă până la ultima consecinţă. Au pus politic la Eximbank, au mers şi la CEC„, a afirmat TRAIAN BĂSESCU, marţi seara, la Digi 24.

TRAIAN BĂSESCU a mai spus că Radu Gheţea se bucura de o anumită statură în rândul bancherilor. „Este păcat, pentru că Gheţea se bucura de o anumită statură în rânul bancherilor şi chiar dacă CEC Bank-ul nu era cea mai mare bancă care operează în România, dădea totuşi preşedintele Asociaţiei Băncilor, ca singură bancă de stat„, a afirmat TRAIAN BĂSESCU.

VICTOR PONTA spunea marţi că CEC trebuie să devină o bancă mult mai dinamică, el arătând că Enache Jiru, propus pentru conducerea executivă a instituţiei de credit, are pregătirea şi experienţa profesională pentru realizarea acestui obiectiv.

Citeşte şi Ponta: Enache Jiru ar putea prelua conducerea CEC Bank în această săptămână