Traian Băsescu îl ameninţă pe Ponta cu plângere PENALĂ. Vezi de ce îl acuză pe premier VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la B1 TV, că nu exclude posibilitatea de a-i face premierului Victor Ponta plângere penală pentru corupţie şi abuz în serviciu, întrucât "Guvernul funcţionează cu măsuri care deja încalcă Constituţia".

17 feb. 2014, 09:33
Traian Băsescu îl ameninţă pe Ponta cu plângere PENALĂ. Vezi de ce îl acuză pe premier VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Guvernul funcţionează cu măsuri care deja încalcă Constituţia, în condiţiile în care trei miniştri au demisionat, iar premierul, care „deţine” Monitorul Oficial, nu publică revocarea acestora.

„Guvernul funcţionează cu miniştri care şi-au depus demisia. Este un nou abuz de tipul Victor Viorel Ponta, plagiator, el are Monitorul Oficial, nu publică revocarea miniştrilor care au demisionat. Suntem iar în stilul de a guverna neconstituţional al lui Victor Viorel Ponta, el crede că şi Guvernul funcţionează ca doctoratele. Face o mare greşeală domnul prim-ministru. Trebuia să fie nişte miniştri interimari, dintre membrii Cabinetului”, a declarat Traian Băsescu.

Şeful statului a precizat că „este nepermis ca într-un stat democratic să nu ştii dacă un ministru este sau nu este în funcţie”. „Domnul prim-ministru ne povesteşte că nu sunt publicate în Monitorul Oficial. Oamenii ăştia au demisionat şi nu mai vin la serviciu”, a menţionat Traian Băsescu.

CITEŞTE ŞI: Băsescu: Revizuirea Constituţiei este un „eşec”. Parcă ar fi scris de nişte băieţi care vând etnobotanice