Traian Băsescu, ironie nimicitoare la adresa PSD

Traian Băsescu afirmă, în contextul disputelor din PSD, că "PSD-ul este cel mai mare focar de pestă porcină africană din ţară". Fostul preşedinte şi-a încheiat observaţia cu o ironie dură la adresa partidului măcinat de criză de leadership.

RomaniaTV.net
19 sept. 2018, 16:35
Traian Băsescu, ironie nimicitoare la adresa PSD

„PSD-ul este cel mai mare focar de pestă porcină africană din ţară. Şi când mă gândesc că boala nu se tratează…”, a scris Băsescu pe Facebook.

Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu semnează o scrisoare prin care cer demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor.

Potrivit lui Adrian Ţuţuianu, măsurile prezentate în scrisoare sunt susţinute de mulţi lideri judeţeni ai PSD, iar documentul va fi discutat în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, convocat vineri la prânz.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susţine că scrisoarea semnată de ea, alături de Paul Stănescu, Adrian Ţuţuianu, este susţinută de „suficient de mulţi” lideri de organizaţii judeţene astfel încât să nu fie ignoraţi, arătând că ei nu doresc destabilizarea şi divizarea PSD, ci vor să atragă atenţia că PSD nu poate fi condus discreţionar de o singură persoană, asa cum se întâmplă de cel puţin un an.

Citeşte şi: RĂZBOI ÎN PSD. Trei lideri importanţi îi cer public demisia lui Liviu Dragnea. Şeful PSD convoacă CEx. Document incendiar