Traian Băsescu, la un an după ce a suferit un AVC. Cum arată fostul preşedinte

În urmă cu un an, fostul preşedinte Traian Băsescu a trecut prin momente delicate şi a ajuns sub îngrijirea medicilor, după ce a suferit un atac vascular cerebral (AVC).

27 feb. 2023, 08:41
Traian Băsescu, la un an după ce a suferit un AVC. Cum arată fostul preşedinte

Traian Băsescu a beneficiat la momentul respectiv de cele mai bune îngrijiri medicale, el fiind tratat la o clinică din Paris, astfel că refacerea pare să fi fost aproape totală, aşa cum reiese şi din ultimele imagini apărute în presă.

Paparazzii Spy News l-au surprins pe fostul preşedinte într-o zi de lucru, în Bucureşti, unde acesta s-a deplasat la diverse întâlniri, iar starea sa de sănătate pare una foarte bună.

Traian Băsescu a fost surprins de paparazzii sursei citate în momentul în care a ieșit dintr-o clădire cu un diplomat. Este probabil ca acesta să fi mers la o întâlnire, asta pentru că a stat acolo în jur de două ore.

Citeşte şi: Bianca Marina, prima reacție după ce Mario Iorgulescu a fost condamnat pentru omor: „Să terminăm cu speculațiile”

Traian Băsescu a ales să poarte o ținută lejeră. Fostul președinte al României și-a făcut apariția în pantaloni închiși la culoare, o jachetă, iar pe cap a purtat o șapcă neagră.

Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier, anul trecut, pe raza Sectorului 2 din București. În urma celor întâmplate, fostul președinte a primit drept pedeapsă trei puncte penalizare, dar și o amendă de 580 de lei.

Informațiile care circulau în presă la vremea respectivă arătau că Traian Băsescu ar fi acroșat oglinda unei mașini care era parcată și a sunat imediat la Poliție pentru a reporta ce s-a întâmplat.

Citeşte şi: Larisa Iordache, mai sinceră ca oricând. Ce spune fosta gimnastă despre presupul nou iubit: „Mă face să mă simt mulțumită de mine”