Larisa Iordache, mai sinceră ca oricând. Ce spune fosta gimnastă despre presupul nou iubit: „Mă face să mă simt mulțumită de mine”

Larisa Iordache a dezvăluit ce planuri de viitor are și cât de mult o încântă ideea de a-și face o nouă relație.

26 feb. 2023, 21:40
Larisa Iordache, mai sinceră ca oricând. Ce spune fosta gimnastă despre presupul nou iubit: „Mă face să mă simt mulțumită de mine”

Larisa Iordache e destul de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală. Fosta gimnastă evită să răspundă la întrebarea dacă există cineva în viața ei. Recent, însă, fosta concurentă de la America Express a decis să vorbească deschis despre acest subiect.

Larisa Iordache a trecut printr-o despărțire dureroasă, pe care s-a chinuit multă vreme să o uite, însă apoi a încercat să se concentreze mai mult pe nevoile și dorințele ei și să-și acorde mai mult timp. Fosta gimnastă a recunoscut, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, că e singură și că o nouă relație nu face parte printre prioritățile sale.

Citește și Cine o consolează pe Larisa Iordache după despărțire?! Gimnasta s-a dat de gol într-un restaurant din Capitală

”Nu am o relație, nici nu am pus eu bază, în ultima perioadă, pe acest lucru. Am pus accent pe mine, am vrut să mă refac singură, să fiu eu echilibrată și să mă iubesc mai mult pe mine. (…).

Cred că am învățat (n.r. după o relație eșuată) cum să mă iubesc mai mult pe mine, cum să îmi axez tot timpul necesar pentru nevoile mele și pentru a mă face pe mine să mă simt mulțumită de mine, în primul rând, și să îmi petrec mai mult timp cu famila”, a mărturisit Larisa Iordache, pentru Antena Stars.

Larisa spunea despre fostul iubit că e un om care o înțelege și care o susține în tot ceea ce face. „Am avut norocul să întâlnesc un om foarte ok, care să mă înțeleagă și care să mă susțină, pentru că, în principiu, asta caut. (…) Înțelegerea într-o relație contează foarte mult, iar eu am avut norocul ăsta.”, a declarat Larisa Iordache pentru Antena Stars.

Citește și Momente de groază pentru Larisa Iordache și Diana Bulimar la America Express! Sportivele gata să cedeze: „Nu mai pot nici de gambe, nici de spate, nici de nimic.”