Traian Băsescu: Le mulţumesc românilor pentru ONOAREA de a le fi preşedinte timp de zece ani

Președintele Traian Băsescu a făcut, sâmbătă, un bilanţ al celor 10 ani în care s-a aflat la conducerea ţării. Dacă în urmă cu ceva timp Traian Băsescu spunea că s-a simţit umilit în ultimii doi ani ai mandatului său, la final de drum la a afirmat că a fost o onoare să fi fost şef de stat atât de mult timp.

RomaniaTV.net
20 dec. 2014, 16:44
Traian Băsescu: Le mulţumesc românilor pentru ONOAREA de a le fi preşedinte timp de zece ani

„Vreau să mulțumesc românilor pentru onoarea pe care mi-au făcut-o de a le fi președinte timp de zece ani. Este o onoare pe care nu o voi uita până la sfârșitul vieții nici eu, nici soția mea, nici familia mea, este o onoare pentru care mă simt dator să continui la atingerea obiectivelor pe care românii le au”, a spus Traian Băsescu, într-o conferinţă de presă susţinută la Cotroceni, ultima ca preşedinte.

Traian Băsescu a subliniat că este vorba de o conferință de presă și nu un bilanț al mandatului său prezidențial.

TRAIAN BĂSESCU, 10 ani la Cotroceni. Două mandate în IMAGINI: ipostaze inedite şi poze amuzante

De asemenea, Băsescu a arătat că vrea să facă o poză reală a României, „nu cea care o vede deformată la televizor propovăduită de oameni care nu utilizează cifrele reale ale României”.

Președintele Băsescu le-a recomandat celor „care se află prin studiouri gata să demoleze să citească”.

Astfel, șeful statului a menționat că va prezenta trei teme vitale pentru România: securitatea, România și UE și statul de drept.