Traian Băsescu: Liviu Dragnea şi Viktor Orban, doi rătăciţi prin Europa

Publicat: Miercuri, 08 Mai 2019 14:51 // Actualizat: Miercuri, 08 Mai 2019 14:51 // Sursa: romaniatv.net

Traian Băsescu are un mesaj dur faţă de Liviu Dragnea şi Viktor Orban înainte de summitul UE de la Sibiu.

Foto: capital.ro

"Doi rătăciţi prin Europa. Dragnea şi Orban.

Cu ocazia summitului informal de la Sibiu, doi politicieni au decis să sfideze evenimentul, fiecare în felul său, dar având aceeaşi motivaţie şi anume faptul că europenii îi detestă şi îi consideră nefrecventabili.

Liviu Dragnea, dispreţuit de europeni pentru că nu respectă cutuma retragerii din prima linie a politicii când are o condamnare, dar şi pentru laşitatea cu care încearcă modificarea legislaţiei penale pentru a servi intereselor sale personale. În schimb, din dorinţa de a arăta europenilor că este viabil din punct de vedere politic în România, nefericitul a pus de un miting al PSD la Iaşi, unde aduce zeci de mii de oameni, cărându-i cu autobuzele din toată Moldova. 

Viktor Orban, care face o politica favorabilă Moscovei de slăbire a coeziunii Uniunii Europene şi care din acest motiv nu are acces la summitul PPE (dar va participa la Consiliul European), a pus de o vizită în ungurime, pentru a pune la cale utilizarea UDMR în favoarea FIDESZ la alegerile din 26 mai.

Prin isprăvile lor penibile, şi Liviu Dragnea şi Victor Orban speră să primească mai multă atenţie decât evenimentul informal de la Sibiu. Vor avea un eşec.

Cu siguranţă, nu cu politicieni agresiv-antieuropeni ca Dragnea şi Orban, amândoi părând a fi înfiaţi de maşinăria de propagandă a Moscovei, se va construi viitorul Uniunii Europene", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, portret în The Guardian: "Ideologia lui este el însuşi. Personajul din umbră care ia deciziile în România"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Liviu Dragnea summit UE Sibiu Traian Băsescu Viktor Orban
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
1
EUR
4.7536
RON
15 Oct
noapte 9 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H