Traian Băsescu, nemilos cu AUR. „Ar prăbuşi ţara. Sunt semidocţi care îşi latră patriotismul”

Traian Băsescu a lansat un atac furibund la adresa partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Fostul preşedinte i-a acuzat pe Diana Şoşoacă şi George Simion că sunt "semidocţi care îşi latră patriotismul", iar dacă aceştia ar ajunge la guvernare, "ar prăbuşi ţara".

25 ian. 2021, 10:37
Traian Băsescu, nemilos cu AUR. „Ar prăbuşi ţara. Sunt semidocţi care îşi latră patriotismul”

Traian Băsescu, nemilos cu AUR. Fostul preşedinte a afirmat că noul partid care a intrat în Parlament nu are nimic de spus în politică, iar parlamentarii AUR doar „îşi latră patriotismul”.

„Cred că doamna senator Şoşoacă ar fi bună de şefă de galerie la Dinamo şi Simion (George Simion) şef de galerie la Steaua. Mărtusisesc că, în ziua votului, când vedeam că nu intra PMP, am întrebat: «Ce partid e asta? AUR asta? Cine sunt ei?» Au apărut peste noapte cu un suport extraordinar în Diaspora”, a declarat Traian Băsescu, duminică seara, la Realitatea PLUS.

Citeşte şi: Ce avere are de fapt Diana Şoşoacă: Senatoarea face pe lună doar din avocatură peste 20.000 de lei

Traian Băsescu, nemilos cu AUR. „Nu cred ca au ceva de spus ţării, în afară de vadimisme”

Fostul preşedinte consideră că politicienii AUR „sunt semidocţi” şi nu nu pot fi comparaţi cu Corneliu Vadim Tudor, fostul preşedinte al PRM, care „era un om citit.

„Nu cred ca au ceva de spus ţării, în afară de vadimisme, n-au mare lucru de spus. Însă deosebirea dintre ei şi Vadim este ca Vadim era un om citit. Ei sunt semidocţi care îşi latră patriotismul şi asa-zisul antisistem, pozițiile antisistem.

Dacă i-ai pune să guverneze, n-ar fi în stare să faca nimic, ar prăbuşi ţara”, a spus Traian Basescu, conform sursei citate.

Citeşte şi: Diana Șoșoacă, lămuriri după ce a fost surprinsă pe statuia lui Alexandu Ioan Cuza: Oamenii m-au urcat acolo!

La rândul său, gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut cuvinte grele la adresa senatoarei Diana Şoşoacă.

CTP a izbucnit în stilu-i vulcanic la adresa noilor lideri ai AUR. Diana Şoşoacă este unul dintre politicienii din noul val cu cea mai spectaculoasă ascensiune. Se implică în toate scandalurile momentului, este nelipsită de pe posturile tv de ştiri şi nu ratează niciun subiect de pe agenda importantă a unei zile.

Mai nou, senatoarea AUR a intrat în malaxorul jurnalistului Cristian Tudor Popescu, care a comparat-o cu fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor, mai exact cu caricatura acestuia.

„Doamna asta ma şoşochează, mă lasă fără replică, asemenea combinaţie de vulgaritate, agresivitate şi prostie rar am văzut, poate niciodată. Este campioana din acest punct de vedere, este o demnă caricatură a lui Corneliu Vadim Tudor”, a spus CTP la Digi 24.

Citeşte şi: CTP a pus tunurile pe Diana Şoşoacă: „Doamna asta mă şoşochează, e combinaţie de vulgaritate, agresivitate şi prostie”

PMP, partidul în care Traian Băsescu este preşedinte de onoare, nu a intrat în Parlament. La alegerile parlamentare 2020, nu a trecut pragul electoral de 5%, minimum necesar pentru accederea în Legislativ.

Citeşte şi: Rezultate finale la alegerile parlamentare 2020, făcute publice de BEC. PMP NU INTRĂ în Parlament

 


loading...