Traian Băsescu nu se teme de Firea sau Nicuşor Dan: „Niciunul nu are experienţa mea, şi-au căutat pierzania”

Traian Băsescu a declarat la România TV faptul că niciunul dintre candidaţii la Primăria Capitalei nu are experienţa sa politică iar din această cauză şi-au căutat pierzania la alegeri. De asemenea, fostul preşedinte susţine că în zece zile va avea peste 30% din voturile bucureştenilor.

RomaniaTV.net
19 aug. 2020, 19:38
Traian Băsescu nu se teme de Firea sau Nicuşor Dan: „Niciunul nu are experienţa mea, şi-au căutat pierzania”

„Lucrurile sunt simple, PMP a mizat că merge într-o alianţă reprezentată de Nicuşor Dan. În ultimă clipă ne-au zis că PMP nu mai poate face parte din alianţă aşa că o să candidăm singuri. Mie mi-au dat ocazia să îmi rezolv o obligaţie pe care o am faţă de bucureşteni, e o bună ocazie să revin la Primăria Capitalei” , a declarat Traian Băsescu.

Citeşte şi: Băsescu ar face vaccinul pentru COVID-19, realizat de Rusia. „Dacă Putin mi-ar da un vaccin. Pe propria piele poţi face un experiment”

„Au făcut o socoteală proastă, au zis USR are 38% în Bucureşti şi cu 20% ale PNL-ului nu mai au nevoie de PMP. Au socotit prost. Niciunul dintre competitori nu poate să spună că are experienţa mea, aşa că şi-au căutat pierzania electorală. N-am obiciul să arunc banii partidului pe geam, vă pot spune că sondajele nu le facem publice. Am trecut de 20 de procente, voi ajunge în peste 10 zile la peste 30%” , susţine fostul preşedinte.

„Bucureştiul are nevoie de un primar competente şi cu multă experienţă, care să aibă uşile deschise la Bruxelles. Am dovedit în mandatul trecut că pot face ceva, am un portofoliu de cunoaştere de la Bruxelles care depăşeşte orice candidat. Bucureştiul are nevoie de bani, de îmbunătăţirea calităţii vieţii şi acest lucru îl poate face un om care înţelege” , a declarat Traian Băsescu.

Citeşte şi: Băsescu cere rezervarea de paturi la Terapie Intensivă în alte state UE pentru COVID-19. „Sistemul se apropie de limită. Nu m-aş juca”

„Nu mă tem de nimeni, am soluţia politică pe care mi-o arată viaţa. Suficient de mult peste 30% ca să câştig alegerile. Eu vă pot spune că la primele şondaje iau 6 procente de la Firea şi nouă de la Nicuşor Dan” , susţine fostul preşedinte.