Traian Băsescu are şi el o LISTUŢĂ: M-am hotărât să nu îmi las distrus mandatul VIDEO

Traian Băsescu a declarat, duminică, după ce a participat la Congresul PMP, că a decis să iasă public pentru că nu vrea îi fie "distrus mandatul" de preşedinte şi a spus că are "o listuţă" cu acuzaţiile ce i se aduc. Pe de altă parte, Băsescu a dezminţit că a plecat de la Cotroceni cu dosare date de SRI, dar a arătat că luat calculatoarele pentru a căuta şi şterge "documentele secrete".

08 feb. 2015, 11:28
Traian Băsescu are şi el o LISTUŢĂ: M-am hotărât să nu îmi las distrus mandatul VIDEO

Traian Băsescu a făcut declaraţii de presă, pe hol, după discursul de la Congresul PMP, moment în care a vorbit de „listuţa” cu acuzaţiile ce i se aduc.

Preşedintele a vrut să o prezinte presei, însă i-a fost imposibil să o găsească.

„M-am hotărât sa nu imi las distrus mandatul de propaganda celor care nu au vrut să realizez ceva în cei 10 ani. Am să iau toate acuzatiile şi minciunile lansate în spaţiul public. Mi-am făcut eu o listuţă, daţi-mi voie să o găsesc. (…) Ce Dumnezeu am făcut cu listuţa mea? Aveţi şi voi puţintică răbdare. Asta-i viaţa„, le-a spus Băsescu jurnaliştilor, în timp ce căuta „listuţa”.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu CONFIRMĂ că Elena Udrea i-a spus de Florian Coldea şi despre neregulile de la ANRP VIDEO

Pe de altă parte, Băsescu a catalogat drept o „o minciună” informaţia că el ar fi plecat de la Cotroceni cu 50 de dosare penale, pe care i le-ar fi dat SRI şi a adăugat că acum el caută în „calculatoarele” sale să „şteargă documentele secrete”.

„Este o mare prostie, o minciună. Cum să plec cu dosare secrete din Cotroceni? Eu caut acum, mi-am luat toate calculatoarele, cât sunt în reşedinţa oficială, să văd  daca nu am în calculatoare documente secrete si sa le sterg. E un lucru care trebuie făcut la încetarea mandatului”, a spus Traian Basescu.

CITEŞTE ŞI TRAIAN BĂSESCU, apariţie-surpriză la Congresul PMP şi discurs ÎNVERŞUNAT: Am decis să REVIN în viaţa publică

Traian Băsescu a participat la Congresul PMP, care are loc, la Palatul Parlamentului. Fostul şef al statului a luat prin surprindere prin venirea sa, în condiţiile în care cei din partid dădeau ca sigur că acesta nu va fi prezent. PMP îşi alege noua conducere, marea absentă de la eveniment fiind Elena Udrea.

Într-un discurs extrem de lung, de aproape o oră, Băsescu a vorbit despre mandatul său, despre justiţie şi corupţie, despre PMP şi Elena Udrea, depre politicieni şi presă şi a lansat acuzaţii extrem de grave.