Traian Băsescu: „PSD nu poate mai mult, iar PNL nu ştie mai mult”

Într-o intervenție video în care s-a adresat mehedințenilor, fostul președinte, Traian Băsescu și vârful de lance al PMP, a dat un mesaj anti-vot politic și a încurajat electoratul să voteze fețe, oameni, nu partide.

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 09:20
Traian Băsescu: „PSD nu poate mai mult, iar PNL nu ştie mai mult”

Traian Băsescu susţine că „PSD a dovedit că nu poate, PNL că nu știe”. Despre cele două partide tradiționale, PNL și PSD a spus sec: PSD nu poate, PNL nu știe.

„Renunțați la votul politic, sunt alegeri locale, așadar votați oameni, oameni dintre voi pe care îi cunoașteți și care pot face ceva pentru voi, nu partide. Partidele le veți putea vota în decembrie. Realitatea județului Mehedinți este că PSD nu poate mai mult, a guvernat local multă vreme, iar PNL nu știe mai mult. Noi vă dăm o soluție prin cei doi”, a spus Băsescu în mesajul video.

Traian Băsescu, despre Nicuşor Dan: Pentru o astfel de înregistrare, nepotul meu a făcut 3 ani de închisoare

Pentru alegerile locale, PMP propune tandemul Ioan Cupă, deputat și candidat pentru Consiliul Județean și Eduard Koler, un antreprenor la Primăria Severin.

Traian Băsescu este el însuși candidat PMP la Primăria Capitalei. Pe fondul celor mai recente zvonuri că s-ar retrage din cursa electorală, fostul președinte a ținut să-i dezamăgească pe cei care sperau asta – „niciodată” nu se va opri dintr-o cursă electorală.

„E ca şi cum i-ai spune unui avion la 11.000 de metri: Opreşte puţin! Eu sunt avionul”, spunea fostul președinte la începutul acestei săptămâni.


loading...