Traian Băsescu, reacţie pe Facebook: „Cotă ZERO pentru refugiaţi musulmani”

Mai multe explozii şi atentate teroriste au avut loc vineri seară în mai multe zone din Paris, bilanţul fiind de cel puţin 60 de morţi şi sute de răniţi. Câteva explozii s-au produs în zona Stade de France, unde avea loc un amical între echipele de fotbal ale Franţei şi Germaniei, iar alte atacuri armate au fost semnalate în zonele Fontaine au Roi, Charonne şi Bataclan.

RomaniaTV.net
13 nov. 2015, 22:40
Traian Băsescu, reacţie pe Facebook: „Cotă ZERO pentru refugiaţi musulmani”

Traian Băsecsu a reacţionat pe facebook după atentatele teroriste de la Paris: „Draga Stat Roman, te rog din suflet, oricit te-ar presa politrucii europeni, a caror demagogie o cunosc bine , nu accepta cote de refugiati musulmani. Cota zero este solutia corecta. Trebuie sa fim solidari cu statele UE la masuri inteligente, dar nu putem accepta solutii nerealiste. Daca vrem o solutie realista, inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta”.

TEROARE ÎN FRANŢA: 42 de morţi şi răniţi după un TRIPLU atac terorist. Hollande, evacuat de pe stadion UPDATE 

El mai susţine că trebuie să fim solidari cu statele UE la măsuri inteligente, dar nu putem accepta soluţii nerealiste. „Dacă vrem o soluţie realistă, închiderea frontierelor UE şi expulzarea migranţilor este soluţia corectă. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ucişi la Paris. Vă rog nu mă consideraţi un antieuropean, ci doar un român care înţelege bine şi ce spune şi ce se întamplă”, a mai scris el.

Fostul premier Victor Ponta a reacţionat mai ponderat pe Facebook: „Regret profund si sunt socat de tragedia ( cu repetitie din pacate) de la Paris! Anul 2015 a inceput si se termina in acelasi fel – violenta, morti, haos, debusolare! Condoleante Frantei si poporului francez”